Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/15996/seimos-pagalbininkas-skaitmeninis-bloknotas-o2-joggler/spausdinti/

Šeimos pagalbininkas - skaitmeninis bloknotas „O2 Joggler“

Publikuota: 2009-03-10 15:22
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©IT žinios.lt
Inf. šaltinis: IT žinios.lt

Operatorius „O2“ ruošiasi išleisti naująjį įrenginį „Joggler“, turintį 7 colių sensorinį ekraną. Pagrindinis jo tikslas yra padėti šeimai sutvarkyti įvykius. „O2 Joggler“ - įrenginys visai šeimai, kuris funkcionuoja kaip skaitmeninis bloknotas ir yra skirtas pakeisti visus užrašus ant šaldytuvo ar spintos durų.

Šeimos pagalbininkas - skaitmeninis bloknotas „O2 Joggler“

Gimtadieniai, mokyklos reikalai, vykstančių darbų pabaiga ir t.t. - visa tai galima patalpinti į „O2 Joggler“ kalendorių. Be to, kiekvienas šeimos narys visada žinos, ką ir kur jis planavo veikti. Kitos šio įrenginio savybės yra tokios: naujienų, sporto, orų prognozės peržiūra. 1Gb atmintis leidžia saugoti iki 200 nuotraukų, atkurti video, klausytis muzikos, žaisti žaidimus. Taip pat operatorius leidžia išsiųsti iki 50 sms pranešimų per mėnesį į bet kurio operatoriaus tinklą.

„Joggler“ gali būti naudojamas kaip interneto radijas - tiesiog reikia prisijungti prie namų tinklo. Skaitmeninis bloknotas „O2 Joggler“ prekyboje pasirodys balandžio mėnesį ir kainuos apie 149,99 svarus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!