Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/18684/oficialiai-pristatytas-nokia-booklet-3g/spausdinti/

Oficialiai pristatytas „Nokia Booklet 3G“

Publikuota: 2009-08-25 09:57
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

„Nokia“ kompanija oficialiai pristatė savo pirmąjį „NetBooką“ pavadinimu „Nokia Booklet 3G“. Prietaisas yra pagamintas iš aliumininio korpuso, turi „Windows“ operacinę sistemą ir „Intel Atom“ procesorių. „Netbooke“ integruotas 10,1 colių ekranas, kuris rodo HD vaizdą. Vieni įspūdingiausių gaminio bruožų yra jo dydis (jis sveria 1,25 kg ir yra 2 cm storio) bei galinga baterija, kuri darbo režime išlaiko net iki 12 val.

„Nokia Booklet 3G“

Jau iš pavadinimo aišku, kad „Nokia Booklet 3G“ palaikys trečios kartos ryšio standartus 3G/HSDPA, taip pat jame numatytas SIM kortelės lizdas. Savaime aišku, kad aparatas turės „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ funkcijas, bei integruotą GPS imtuvą. Gamintojas taip pat nurodė, kad „Nokia Booklet 3G“ palaikys SD atminties kortelių lizdą bei HDMI jungtį.

Pasak „Nokia“, detalesnė informacija apie prietaiso pasirodymą, jo kainą bei kitas funkcijas bus paskelbta rugsėjo 2 d. per „Nokia World 09“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!