Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/17415/saudykle-wolfenstein-pasirodys-rugpjucio-4-diena/spausdinti/

Šaudyklė „Wolfenstein“ pasirodys rugpjūčio 4 dieną

Publikuota: 2009-06-01 08:04
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©IT bazė
Inf. šaltinis: IT bazė

„Tikimės išleisti visiškai naują žaidimą „Wolfenstein“ jau šią vasarą. Projektas turėtų tapti garbingu legendinės serijos pratesimu“, – metų pabaigoje sakė „Activision Publishing“ vadovas Maiklas Grifinas.

Tapo žinoma ir tiksli žaidimo pasirodymo data – rugpjūčio 4 diena.

Tiesa, dar neaišku, ar ši data yra pasaulinė žaidimo premjera, ar skirta tik atskiram regionui. „Eurogamer“ portalas mano, kad greičiausiai kalbama apie Šiaurės Ameriką: rugpjūčio 4 – tai antradienis, o Europoje žaidimai paprastai pasirodo penktadienį.

Naujas žaidimas, kaip ir pirmtakai, bus pirmojo asmens šaudykle. Kaip ir ankščiau, veiksmas vyks Antrojo pasaulinio karo laikų Vokietijoje. Žaidėjui reikės kovoti su fašistine organizacija „Juodoji saulė“, kuri kėsinasi į visą pasaulį. Nacistų naudojamos mistinės jėgos irgi ne naujiena šios serijos žaidimams. Jūs būsite karininku, tiriančiu slaptą fašistų veiklą ir turinčiu nutraukti grėsmingus jų planus ir pagal galimybę išgyventi.

Žaidimą kuria „Raven Software“ ir „id Software“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!