Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/15911/eee-keyboard-pasirodys-kitame-ketvirtyje/spausdinti/

„Eee Keyboard“ pasirodys kitame ketvirtyje

Publikuota: 2009-03-06 07:11
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Technews.lt

Kaip žinia, CES (angl. Consumer Electronics Show) parodoje sausį kompanija „Asus“ pristatė „Eee Keyboard“ kompiuterio prototipą. „Asus“ jį ir vėl demonstruoja, tik šį kartą „CeBIT“ parodoje ir, pasak „Reg Hardware“ pranešimo, kompanijos vadovų nuomone, toks prietaisas prekyboje turėtų pasirodyti jau geguže.

Kompanija ruošia keletą skirtingų versijų. Viena iš jų bus ganėtinai paprasta bei įprastu kabeliu prijungiama prie TV ar vaizduoklio, tuo tarpu kita, kažkokiu būdu, bevieliu ryšiu. Užsiminta ir apie kainas – įprastinė versija kainuos nuo 400 JAV dolerių, bevielė kiek brangiau – apie 600 JAV dolerių.

„Eee Keyboard“ pasirodys kitame ketvirtyje

Tuo tarpu „Engadget“ apsilankė „Asus“ vietelėje esančioje „CeBIT“ bei padarė keletą produkto fotografijų. „Eee Keyboard“ atrodo daugiau ar mažiau panašus į „Apple“ siūlomas bevieles aliuminines klaviatūras, išskyrus kiek didesnius kampus ir 5 colių ekraną, kuris galės atvaizduoti 800x480 rezoliuciją bei yra dešinėje klaviatūros pusėje.

Specifikacijos neatskleidžiamos, tačiau manoma, kad bus panašios į tikrųjų „Eee“ serijos kompiuterių – „Intel Atom N270“ ar N330 procesorius, 1 GB RAM darbinės atminties, 16-32 GB SSD kaupiklis, „Wi-Fi“, „Bluetooth“ ir HDMI sąsaja.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!