Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/22693/sony-ruosia-dvi-svarbias-naujienas-viena-ju-play-station-telefonas/spausdinti/

„Sony“ ruošia dvi svarbias naujienas. Viena jų – „Play Station“ telefonas

Publikuota: 2010-04-13 18:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Antanas Dapkus
Aut. teisės: ©Mobium.lt
Inf. šaltinis: Mobium.lt

„Wall Street Journal“ teigia gavusi patikimos informacijos, jog šiais metais kompanija „Sony“ planuoja pristatyti dvi svarbias naujienas. Teigiama, jog viena iš naujovių – interneto planšetė . Šis produktas konkuruos su „Apple iPad“ produktu. Kita svarbi žinia – „Play Station“ telefonas.

„Play Station“ telefonas

Be to, „Sony“ nežada apsiriboti tik naujų produktų pristatymų. „Sony“ reaguoja į neįtikėtiną „iTunes“ ir „AppStore“ sėkmę ir planuoja pristatyti panašias paslaugas, skirtas „Play Station“ žaidimams, filmams ir kitiems produktams platinti. Jos bus glaudžiai susietos su artėjančiais naujais gaminiais.

Žinoma, labiausiai laukiamas be abejonės yra telefonas su „Play Station“ žaidimų palaikymu. Tikimasi, jog šis prietaisas leis žaisti PSP žaidimus, turės tos pačios raiškos liečiamą ekraną ir specialius žaidimams skirtus mygtukus. Telefonas bus pardavinėjamas „Sony“, tačiau šiuo metu produktą kurti padeda ir „Sony Ericsson“ kompanija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!