Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/9922/pirmoji-lietuvoje-automatizuota-paslaugu-sistema/spausdinti/

Pirmoji Lietuvoje automatizuota paslaugų sistema

Publikuota: 2007-11-26 12:48
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Mebarta, UAB

Viena pirmaujančių interneto paslaugų įmonė UAB „Mebarta“ pristato naują tinklalapių prieglobos (hostingo) sprendimą – automatizuotą paslaugų teikimo sistemą. Šis paslaugų teikimo būdas – pirmasis Lietuvoje. Inovacinis projektas viphostingas.lt suteikia galimybę paslaugas gauti 24 valandas per parą, tam sugaištant vos keliolika minučių. Paslauga, kuri skirta tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims, klientai gali pradėti naudotis iškart po jos užsakymo.

„Iki šiol Lietuvoje užsakius prieglobos paslaugas neretai tekdavo laukti 1 - 2 darbo dienas, kol paslauga pradeda veikti - užsakomas domenas, atsiunčiami slaptažodžiai ir pan. Taip gaištamas laikas, o tai yra nepatogu ir nuostolinga, ypač verslo klientams. Šiais laikais kiekviena minutė yra svarbi, o greitą ir efektyvų darbą gali garantuoti tik šimtu procentų automatizuotas procesas“, - sako UAB Mebarta, Elektroninės komercijos direktorius Donatas Bartusevičius.

Įmonės teikiamos paslaugos yra automatizuotos ir veikia 24 valandas per parą. Interneto svetainėje www.viphostingas.lt užsiregistravęs vartotojas gali pasipildyti savo sąskaitą banko pavedimu, elektroninės bankininkystės pagalba ar padidinto tarifo sms žinutėmis, gauti PVM sąskaitą - faktūrą, kuri taip pat sugeneruojama automatiškai. Papildęs savo sąskaitą vartotojas gali pats aktyvuoti paslaugą. Be to, tuo pat metu vartotojas gali užsisakyti ir interneto adresą, pvz. Manovardas.lt.

„Moderni pagalbos sistema leidžia vartotojui bet kada gauti virtualią konsultaciją - reaguodama į vartotojo užklausimą, pateikia jam galimus atsakymus. Be to, vartotojams suteikiama pagalba ir naudojantis pokalbių programa „Skype“, kuri sparčiai populiarėja ne tik pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Taigi, taupydami klientų laiką ir lėšas, siekiame suteikti aukščiausio lygio paslaugas ir konsultacijas“, - sako D. Bartusevičius.

Vartotojams pateikiama aiški ir skaidri kainodara, o automatizavus paslaugų teikimo sistemą ir sumažėjus aptarnavimo išlaidoms – siūloma labai patraukli kaina. „Mokėk už tai ką naudoji“ kainodaros principas leidžia vartotojui pačiam reguliuoti savo poreikius. Fiksuotas mėnesinis mokestis vartotojui garantuoja nemokamą kiekį duomenų srauto ir disko vietos bei galimybę turėti neribotą skaičių domenų. Jei vartotojui prireiktų daugiau disko vietos ar duomenų srauto, resursus galima papildyti. Sistema vartotojui automatiškai praneš kuomet viršijamas nemokamas limitas, informuos apie jo sąskaitos likutį ir paslaugos naudojimo pratęsimo galimybes.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!