Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/9927/startuoja-didziausias-dovanu-portalas/spausdinti/

Startuoja didžiausias dovanų portalas

Publikuota: 2007-11-27 10:48
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Tiketa, UAB

Elektroninės prekybos bendrovė „Tiketa“ pristato naują savo projektą – didžiausią dovanų portalą Geradovana.lt, kuris siūlo internetu išrinkti ir nupirkti įvairiausias dovanas draugams ir artimiems žmonėms. Visas siūlomas dovanas jau galima rasti interneto svetainėje www.geradovana.lt, kurioje išsirinkus pageidaujamos dovanos elektroninį dovanų čekį, jį galima tuoj pat atsispausdinti paprastu spausdintuvu arba nusiųsti gavėjui elektroniniu paštu.

„Geradovana.lt – tai didelis ir dėsningas „Tiketos“ paslaugų plėtros žingsnis į priekį praėjus vos metams po to, kai pirmieji šalyje internetu ėmėmės platinti elektroninius dovanų čekius. Naujoji paslauga per trumpą laiką buvo įvertinta klientų, jos apimtys nuolat auga, tad nuo šiol ji tampa savarankišku elektroninės prekybos projektu“, - sako „Tiketos“ generalinis direktorius Ernestas Kačerauskas.

Pasak jo, neretai dovanų paieška dažnam mūsų tampa ne vien malonumu, bet ir galvos skausmu bei atima daug laiko. Portalas Geradovana.lt daugeliui užsiėmusių žmonių siūlo galimybę ne tik pasisemti idėjų dovanoms, bet ir greitai surasti tinkamiausią dovaną naudojant įvairiapusę dovanų paieškos sistemą, ieškant dovanų sugrupuotose kategorijose arba stebint nuolat sudaromus populiariausių bei naujausių dovanų sąrašus.

„Portale Geradovana.lt nesudėtinga ne tik išrinkti tinkamiausią dovaną, bet ir ją įsigyti ir, jei reikia, net padovanoti. Atsiskaičius už elektroninius dovanų čekius internetu, jau netrukus dovanų čekį galima atsispausdinti arba tiesiog siųsti gavėjui elektroniniu paštu. Šis būdas ypač tinka toli nuo draugų ar artimųjų esantiems žmonėms“, - sako E. Kačerauskas. Be to, Geradovana.lt suteikia galimybę elektroninį dovanų čekį nesunkiai paversti asmenišku ir šiltu – jame galima įrašyti sveikinimo tekstą bei patalpinti norimą paveikslėlį ar nuotrauką.

Internautai jau dabar užsukę į interneto svetainę www.geradovana.lt gali rinktis iš maždaug dviejų šimtų dovanų idėjų, kurias siūlo daugiau nei penkios dešimtys portalo partnerių. Tarp jų – elektroniniai dovanų čekiai sporto klubų, sveikatingumo centrų, vandens parkų, viešbučių, kelionių agentūrų, bankų, įvairias pramogines paslaugas teikiančių bendrovių paslaugoms. Siūlomų elektroninių dovanų čekių asortimentas nuolat plečiasi, portalo partneriams svetainėje sudarytos patogios sąlygos pristatyti savo paslaugą – čia įdiegtas struktūruotas prekės ar paslaugos aprašymas bei foto galerija.

Artimiausiu metu Geradovana.lt planuoja aktyvią plėtrą didinant siūlomų dovanų čekių pasirinkimą: pasirašant sutartis su prekybos centrais bei kitais partneriais visoje Lietuvoje. Siūlyti dovanų idėjas kviečiami ir visi www.geradovana.lt lankytojai.

Visi klientai, kurie yra užsiregistravę elektroninės prekybos „Tiketa“ interneto svetainėje, automatiškai įgyja ir www.geradovana.lt vartotojo teises – registruotis iš naujo jiems nereikia. Naujiems vartotojams pakanka vienkartinės registracijos ir jie iš karto gali pirkti dovanų čekius www.geradovana.lt bei bilietus į renginius www.tiketa.lt. Atsiskaityti už e.dovanų čekius bei e. bilietus galima septynių pagrindinių Lietuvoje veikiančių bankų internetinės bankininkystės sistemomis bei „Visa“ ir „Mastercard“ sistemų kortelėmis. Taip pat galima atsispausdinti sąskaitą ir ją apmokėti bet kuriame Lietuvos banke.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!