Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/9921/icg-sluoja-partneriu-apdovanojimus/spausdinti/

ICG šluoja partnerių apdovanojimus

Publikuota: 2007-11-26 11:42
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Innovation computer group, UAB

Didžiausi pasaulio techninės ir programinės įrangos gamintojai vertina „Innovation Computer Group“ (ICG kompiuteriai) partnerystę, tai rodo kompanijai suteikiami apdovanojimai.

Kasmetinės „Microsoft Lietuva“ partnerių konferencijos metu bendrovė ICG buvo pripažinta „Sparčiausiai augančiu „Microsoft Lietuva“ partneriu 2007 metais“. O techninės įrangos gamintoja Intel® suskaičiavo, kad Lietuvoje šiais metais daugiausiai „Intel® Core™ 2 Quad“ procesorių pardavė ICG.

„Šie apdovanojimai tik dar kartą įrodo, kad ICG yra viena sparčiausiai augančių bendrovių, kuri vykdo ir netgi viršyja įsipareigojimus partneriams. Džiaugiamės galėdami atstovauti šias korporacijas, o apdovanojimai – tai mūsų sunkaus darbo ir atsidavimo įrodymas“, - teigia Marius Butauskas, „Innovation Computer Group“ komercijos direktorius.

„Lietuvoje dirbame su daugiau kaip 300 licencijuotų partnerių. Vertiname kiekvieno jų darbą, pastangas ir rezultatus. Šiais metais apdovanojimus skelbėme 13-oje kategorijų. Džiaugiamės, galėdami kaip sparčiausiai 2007 metais augusį partnerį, parduodantį produktus su naujausia technine įranga, pripažinti „Innovation Computer Group”, – sakė „Microsoft Lietuva“ generalinis direktorius Mindaugas Glodas.

„Intel® šiemet pirmą kartą nusprendė įvertinti savo partnerius – kompanijas, kurios per 2007 metus darė didžiausią pažangą ir buvo inovacijų lyderiais vietinėse rinkose. Lietuvos IT kompanijos gavo tris apdovanojimus. Vienas iš jų atiteko ICG – jie buvo apdovanoti už gausiausius procesorių „Intel® Core™ 2 Quad“ pardavimus“ – teigia Intel® atstovas.

Bendrovės „Innovation computer group“ 2007 metų pirmo pusmečio pajamos iš pardavimų, palyginti su 2006 m. tuo pačiu laikotarpiu, išaugo 111 procentų ir sudarė 24,9 mln. litų.

ICG prekybos salonai veikia dvylikoje Lietuvos miestų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!