Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/87371/nvidia-paskelbe-gerus-ketvircio-finansinius-rezultatus/spausdinti/

NVIDIA paskelbė gerus ketvirčio finansinius rezultatus

Publikuota: 2023-05-30 09:25
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Nors rinkose siaučia recesija, NVIDIA to nejaučia, nes kompanija paskelbė gerus ketvirčio finansinius rezultatus. Pagal kompanijos metodiką, pirmasis 2024 fiskalinių metų ketvirtis baigėsi balandžio 30 dieną.

NVIDIA paskelbė gerus ketvirčio finansinius rezultatus

Per tris mėnesius NVIDIA gavo 7,192 mlrd. JAV dolerių pajamų ir nors ši suma yra 13 % mažesnė nei tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, bet 19 % didesnė nei ketvirtyje prieš tai. Bendrovė taip pat sugebėjo gerai uždirbti. Pirmame 2024 fiskalinių metų ketvirtyje pelnas siekė 2,043 mlrd. JAV dolerių, o tai net 44 % didesnė suma nei ketvirtyje prieš tai ir 26 % daugiau nei prieš metus.

NVIDIA dabar daugiausiai pinigų gauna iš duomenų centrų, šio sektoriaus pajamos siekė net 4,28 mlrd. JAV dolerių. Tai yra 18 % padidėjimas palyginus su ketvirčiu prieš tai ir 14 % padidėjimas lyginant su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. Bendrovės žaidimų sektorius pirmame ketvirtyje sugeneravo 2,24 mlrd. JAV dolerių, tai yra 38 % mažiau nei prieš metus, bet 22 % daugiau nei ketvirtyje prieš tai.

Pilną NVIDIA finansinę ataskaitą rasite čia.

NVIDIA paskelbė gerus ketvirčio finansinius rezultatus
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!