Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/85487/skaitmenines-logistikos-pozicijas-stiprinanti-dkv-mobility-sujungs-jegas-su-lis/spausdinti/

Skaitmeninės logistikos pozicijas stiprinanti „DKV Mobility“ sujungs jėgas su LIS

Publikuota: 2022-12-23 21:12
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Europoje pirmaujanti B2B mokėjimų ir sprendimų keliuose platforma „DKV Mobility“ sujungs jėgas su transporto valdymo ir ekspedijavimo programinės įrangos tiekimo lydere LIS. Vokietijos įmonėms susivienijus, laikantis strateginės partnerystės susitarimo, „DKV Mobility“ įgis daugumą balsavimo teisių LIS bendrovėje.

DKV kortelė (bendrovės nuotr.)

„LIS įsigijimas yra kitas logiškas žingsnis, siekiant nuosekliai plėsti mūsų platformos skaitmeninį portfelį – ypač transporto ir krovinių vežimo sektoriaus klientams. Todėl džiaugiamės galėdami pasveikinti LIS tapus mūsų puikios „DKV Mobility“ šeimos dalimi“, – sako „DKV Mobility“ generalinis direktorius Marco van Kalleveenas.

„Mūsų nauja partnerystė su yra naudinga abiem pusėms. Būdami nepriklausoma „DKV Mobility Group“ grupės įmone, galime pasiūlyti savo produktus daug platesniam klientų ratui ir užtikrinti tęstinumą esamiems klientams. Savo ruožtu tikimės toliau plėsti „DKV Mobility“ skaitmeninių paslaugų transporto pramonei pasiūlą“, – pažymi LIS generalinis direktorius Magnusas Wagneris.

„DKV Mobility“ paslaugomis naudojasi daugiau nei ketvirtis milijono aktyvių vartotojų Europoje. Bendrovės degalų ir paslaugų kortelės šiuo metu naudojamos maždaug 67 tūkst. tradicinių degalinių, taip pat apie 344 tūkst. elektros energijos įkrovimo stotelių bei apie 20 tūkst. alternatyvių degalų įsipylimo taškų.

Be to, „DKV Mobility“ yra vežėjams ir kitoms verslo bendrovėms siūlomų mobilumo, kelių rinkliavų ir PVM susigrąžinimo sprendimų lyderė. 2021 metais įmonėje dirbo per 1 700 darbuotojų.

Patyrusi logistikos rinkos dalyvė, bendrovė LIS, daugiau nei keturis dešimtmečius siūlo ir vysto transporto valdymo sistemų programinius sprendimus, taip pat maršrutų planavimo, sandėlių valdymo ir kitas sistemas.

Abi bendrovės sutarė neatskleisti sandėrio detalių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!