Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/85178/vis-daugiau-zmoniu-moka-uz-youtube-paslaugas/spausdinti/

Vis daugiau žmonių moka už „YouTube“ paslaugas

Publikuota: 2022-11-29 09:13
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Norint žiūrėti „YouTube“ platformoje įkeltus vaizdo įrašus be reklamų – reikalinga „Premium“ narystė. Tokia galimybe naudojasi tikrai ne visi, tačiau naujausia statistika atskleidžia neįtikėtiną šios paslaugos augimą.

Vis daugiau žmonių moka už „YouTube“ paslaugas

Rugsėjo mėnesį „YouTube“ perkopė 80 mln. prenumeratorių ribą, kurie naudojasi „YouTube Premium“, o taip pat ir „YouTube Music“ platformomis. Ir „YouTube“ komanda jau trina rankomis, mat toks rezultatas leido užfiksuoti ir įspūdingą augimą.

„Šiandien mes skambiname varpais: 2022 metų rugsėjo mėnesį „YouTube“ perkopė 80 mln. prenumeratorių ribą, įskaitant ir tuos, kurie vis dar turi 30 dienų išbandymo periodą. Tai 30 mln. narių daugiau nei 50 mln., apie kuriuos paskelbėme praėjusiais metais, ir tai yra nepaprastas momentas „YouTube“ platformai, mūsų prenumeratoriams ir turinio kūrėjams. Be jūsų nebūtume galėję to padaryti“, – teigiama „YouTube Music“ vadovo Lyoro Coheno pranešime.

Priminsime, jog „YouTube Premium“ šiuo metu kainuoja 8,49 eurus, tačiau taip pat galima įsigyti šeimoms skirtą planą, kurio kaina siekia 12,99 eurus per mėnesį. Pastarasis planas leis mėgautis vaizdo įrašais be reklamų iki 5 naudotojų.

Įdomu ir tai, jog dar visai neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog „YouTube“ gali apmokestinti ir aukštos kokybės raišką, kurią galėtų pasirinkti tik „Premium“ vartotojai. Kai kurie vartotojai „Reddit“ bei „Twitter“ socialiniuose tinkluose pradėjo dalintis ekranvaizdžiais, kurie atskleidžia tokią naujieną. Daugelis jų naudojasi „iPhone“ išmaniaisiais telefonais, tačiau tikėtina, jog netrukus tai gali paveikti daugelį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!