Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/85088/samsung-reaguoja-i-mazejanti-susidomejima-naujais-telefonais/spausdinti/

„Samsung“ reaguoja į mažėjantį susidomėjimą naujais telefonais

Publikuota: 2022-11-21 19:30
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ pastaruoju metu parduoda vis mažiau telefonų. Ir nors su šia problema susiduria daugelis, tačiau bendrovės atstovai nusprendė imtis atitinkamų veiksmų, reaguojant į besikeičiantį rinkos poreikį.

„Samsung“ reaguoja į mažėjantį susidomėjimą naujais telefonais

Dėl lustų trūkumo, taip pat ir pasaulinės pandemijos, Pietų Korėjos milžinė parduoda vis mažiau savo produktų, o tai reikalauja imtis atitinkamų veiksmų. Naujausia informacija rodo, jog „Samsung“ vadovai ketina mažinti išmaniųjų telefonų gamybos apimtis, o reikiami veiksmai turėtų būtų atlikti jau kitąmet.

Visoje išmaniųjų telefonų rinkoje mažėjantys pardavimai verčia „Samsung“ vadovus koreguoti ateities planus. Pranešama, jog kitąmet bendrovė tikisi parduoti maždaug 13 proc. mažiau įrenginių, kas sudarytų maždaug 30 mln. vienetų išmaniųjų telefonų. Akivaizdu, jog mažėjantis susidomėjimas naujais telefonais, verčia daugelį priimti tokius sprendimus bei koreguoti savo ateities planus.

Įdomu tai, jog „Samsung“ trečiojo šių metų ketvirčio metu užfiksavo augančius pardavimus, lyginant su ankstesniu metų ketvirčiu. Nepaisant to, bendras rezultatas yra vis tiek prastesnis nei 2021 metais. Pažymima ir tai, kad kitąmet gamybos atmintis turėtų mažinti ne tik Pietų Korėjos milžinė, tačiau ir tam tikrus telefonų komponentus gaminančios bendrovės, kurios taip pat pajuto mažėjantį rinkos poreikį.

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas ne tik ketina sumažinti gamybos apimtis, tačiau tuo pačiu metu ruošiasi ir pirmųjų 2023 metų flagmanų pristatymui. Priminsime, jog jau sausio mėnesį turėtų debiutuoti „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!