Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/85066/acc-distribution-pradeda-platinti-xiaomi-ismaniuosius-telefonus-ir-plansetinius-kompiuterius/spausdinti/

„ACC Distribution“ pradeda platinti „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius

Publikuota: 2022-11-18 15:27
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Sparčiai augantis Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ pasirinko bendradarbiavimą su didmenine elektroniniais įrenginiais prekybos bendrove „ACC Distirbution“ dėl mobiliųjų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių platinimo Baltijos šalyse. Startuodama didmeninė bendrovė rinkoje pristato naują „Xiaomi“ įrenginių asortimentą, tarp kurių puikuojasi ir naujausi „Xiaomi“ išleisti flagmanai – „12T“ ir „12T Pro“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Vertiname „Xiaomi“ pasitikėjimą, džiaugiamės, kad „ACC Distirbution“ ir „Xiomi“ partnerystė kiekvienais metais plečiasi ir gali sukuri vis daugiau vertės Baltijos šalių rinkai. Rinkoje telefonų paklausa išlieka bene labiausia paklausi, tai liudija ir rinkos tyrimai. Neseniai „ACC Distribution“ bendrovės atlikto visuomenės tyrimo metu paaiškėjo, kad išmanie2ji telefonai yra labiausiai lietuvių naudojami elektronikos įrenginiai, o kompiuteriai pagal populiarumą užima trečią vietą. Šie duomenys akivaizdžiai liudija, kad labiausiai aktualūs rinkoje yra įrenginiai, skirti susisiekti, bendrauti ir dirbti.

„Vertiname „Xiaomi“ pasitikėjimą, džiaugiamės, kad „ACC Distirbution“ ir „Xiomi“ partnerystė kiekvienais metais plečiasi ir gali sukurti vis daugiau vertės Baltijos šalių rinkai. Rinkoje telefonų paklausa išlieka bene labiausia paklausi, tai liudija ir rinkos tyrimai. Neseniai „ACC Distribution“ bendrovės atlikto visuomenės tyrimo metu paaiškėjo, kad išmanieji telefonai yra labiausiai lietuvių naudojami elektronikos įrenginiai, o kompiuteriai pagal populiarumą užima trečią vietą. Šie duomenys akivaizdžiai liudija, kad labiausiai aktualūs rinkoje yra įrenginiai, skirti susisiekti, bendrauti ir dirbti.

Siekdami ne tik laikytis mūsų pagrindinės vertybės – atsinaujinti, bet ir atliepti rinkos poreikius, praplėtėme prekės ženklo „Xiaomi“ asortimentą. Dabar rinkai galėsime pasiūlyti „Redmi“, „Redmi Note“ bei „Xiaomi Pad“ serijos įrenginių modelius. Tikime, kad daugiausiai dėmesio iš šio asortimento sulauks „Xiaomi“ mobiliųjų telefonų naujienos „12T“ ir „12T Pro.“, – teigia „ACC Distribution“ produktų ir rinkodaros vadovas Marijus Miceika.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!