Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/84481/telesoftas-jungia-jegas-su-viena-didziausiu-it-kompaniju-estijoje/spausdinti/

„TeleSoftas“ jungia jėgas su viena didžiausių IT kompanijų Estijoje

Publikuota: 2022-10-01 07:43
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Tarptautinė skaitmeninių inovacijų kompanija „Helmes“ įsigijo 70 proc. lietuviško kapitalo programinės įrangos kūrėjų, bendrovės „TeleSoftas“, akcijų. Sandorio tikslas – sustiprinti bendradarbiavimą ir rinkai pasiūlyti aukštos kvalifikacijos specialistų paslaugas dideliems tarptautiniams projektams vystyti.

Likusi akcijų dalis (30 proc.) ir toliau priklausys „TeleSofto“ įkūrėjui Algirdui Stoniui. Prekių ženklų susijungimas nebus vykdomas. „TeleSoftas“ išlaikys dabartinį pavadinimą ir su esamais klientais dirbs įprastai.

„Nekantraujame sujungti jėgas su „Helmes“ ir pasidalinti tarpusavio patirtimi, kurią abi bendrovės kaupė dešimtmečiais. Tikiu, kad ši verslo lyderių partnerystė padės tiek verslo, tiek valstybinėms organizacijoms dar sparčiau eiti skaitmeninės transformacijos keliu. Tai – dar vienas „TeleSofto“ kelionės etapas, kurį tiek aš, tiek visa komanda džiaugiamės galėdami tęsti su tokiu stipriu partneriu“, – dalinasi „TeleSofto“ įkūrėjas Algirdas Stonys.

Pasak „Helmes“ akcininko ir valdybos nario Andres Kaljo, „TeleSoftas“ buvo pastebėtas ir įvertintas kaip perspektyvi IT kompanija, turinti solidžią klientų bazę Europoje ir stiprią komandą.

„Unikalu, kad abiejų kompanijų kultūra ir vertybės tokios pat: visose veiklos srityse laikomasi principo, kad svarbiausia yra darbuotojų gerovė. Vertiname savo partnerių verslo modelį ir tikslą sukurti ilgalaikius santykius su klientais, darbuotojais. Džiaugiamės, kad prie „Helmes“ komandos prisijungs talentingi ir ambicingi kolegos, kurių dėka kartu galėsime plėsti skaitmeninių inovacijų paslaugas Baltijos šalyse ir kituose Europos regionuose“, – teigia A. Kaljo.

Sandorio finansinių detalių bendrovės neatskleidžia.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!