Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/84368/lietuvisko-kapitalo-technologiju-imone-oxylabs-isigijo-silicio-slenio-bendrove/spausdinti/

Lietuviško kapitalo technologijų įmonė „Oxylabs“ įsigijo Silicio slėnio bendrovę

Publikuota: 2022-09-23 09:30
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt / Pranešimas spaudai

Lietuvoje veikianti viešųjų duomenų rinkimo sprendimų įmonė „Oxylabs“ įsigijo Silicio slėnyje įkurtą, panašias paslaugas teikiančią „Webshare Software Company“. Bendrovės planuose – tolimesnė sparčiai augančios amerikiečių įmonės plėtra ir naujų talentų pritraukimas, rašoma „Oxylabs“ pranešime žiniasklaidai.

2019 m. San Franciske įkurta „Webshare Software Company“ – viena iš pasaulinių lyderių tarpinių serverių savitarnos produktų srityje. Bendrovė per beveik ketverius metus pritraukė daugiau nei 10 tūkst. aktyvių klientų, tarp kurių – ir prestižiniam „Fortune 500“ sąrašui priklausančios įmonės.

„Konkurencingoje viešųjų duomenų rinkimo rinkoje „Webshare“ spėjo užsitarnauti gerą vardą dėl kokybiškų ir sparčiai veikiančių produktų, ypač savitarnos srityje. Pritaikę turimą patirtį ir sukauptą techninių žinių bagažą, sieksime dar labiau išplėsti įmonę, išlaikyti ne tik spartų jos augimą ar esamus paslaugų vartotojus, bet ir pritraukti naujų. Tikimės, kad šis sandoris padės dar labiau įtvirtinti mūsų pozicijas“, – sako Julius Černiauskas, „Oxylabs“ vadovas.

Įsigijimo sandoris įvykdytas „Oxylabs” lėšomis, tiksli sandorio suma neatskleidžiama.

„Oxylabs“ įmonių grupė teikia duomenų rinkimo ir tarpinių serverių (proxy) paslaugas verslui.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!