Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/83828/elektroniniu-pinigu-istaiga-uab-globalnetint-tampa-uab-payswix/spausdinti/

Elektroninių pinigų įstaiga UAB „GlobalNetint“ tampa UAB „Payswix“

Publikuota: 2022-08-04 13:39
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Elektroninių pinigų įstaiga „GlobalNetint„, UAB 2022-ius metus pradėjo su dideliais pokyčiais – keitė savo prekinį ženklą. Naujasis identitetas atspindėjo įstaigos veržlumą ir naujų produktų plėtrą. Prekės ženklo keitimas lėmė ir juridinio pavadinimo keitimą į UAB „Payswix“.

Šie metai įmonėje buvo itin sėkmingi – augo ir stiprėjo komanda, plėtėsi paslaugų spektras. Šiuo metu įmonėje dirba apie 30 žmonių, tačiau iki šių metų pabaigos komandą tikimasi išplėsti iki daugiau nei 45 darbuotojų. Taip pat savo klientams pristatėme naują paslaugą – išankstinio mokėjimo korteles, kurios palengvina kasdienius atsiskaitymus. Artimiausia ir labai svarbi paslauga, prie kurios dirba visa komanda – mokėjimų surinkimas, kurį planuojame pradėti jau šį rudenį.

Juridinio pavadinimo pakeitimas leis mums pristatyti save kaip greitai augančią, progresyvią ir patikimą finansų įstaigą. „Payswix“ įsipareigojimai klientams ir partneriams išlieka svarbiausiu prioritetu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!