Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/83589/lg-spartina-elektromobiliu-krovimo-sprendimu-versla/spausdinti/

„LG“ spartina elektromobilių krovimo sprendimų verslą

Publikuota: 2022-07-15 16:22
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) paskelbė, kad kartu su bendrovėmis „GS Energy“ ir „GS Neotek“ įsigijo Pietų Korėjos elektromobilių krovimo sprendimų tiekėją „AppleMango Co., Ltd.“. Tikimasi, kad šis sandoris paspartins LG elektromobilių įkrovimo sprendimų verslo augimą ir leis bendrovei pasinaudoti būsimomis verslo galimybėmis.

„LG“ spartina elektromobilių krovimo sprendimų verslą

Šis strateginis žingsnis, kartu su LG kompetencija ir didele patirtimi B2C ir B2B srityse, leis bendrovei kurti visapusiškai funkcionalias įkrovimo stoteles, pasižyminčias patogia vartotojo patirtimi ir realaus laiko valdymu. LG toliau stiprina elektromobilių įkrovimo sprendimų verslą, pasitelkdama savo išskirtines skaitmeninių ženklų technologijas – ypač IP klasės lauko skaitmeninį ekraną su tvirtu, dulkėms ir vandeniui atspariu korpusu.

2019 m. įsteigta „AppleMango“, siekdama patenkinti didėjančią pasaulinę elektromobilių įkrovimo sprendimų paklausą, sukūrė patentuotas technologijas ir sistemas. Viena jų – plonas ir greitas įkroviklis. LG, naudodamasi savo pirmaujančiomis rinkoje įkrovimo technologijomis ir glaudžiai bendradarbiaudama su kompanijomis „GS Energy“ ir „GS Neotek“, užsitikrins prieigą prie reikiamos veiklos infrastruktūros. Abi GS bendrovės turi daug patirties eksploatuojant elektromobilių įkrovimo stoteles ir vykdant susijusią veiklą.

Naujasis įsigijimas padės LG tapti integruotų sprendimų teikėja, apjungiančia naujus įkroviklių kūrimo pajėgumus ir jau esamą įmonėje sukurtą elektromobilių įkrovimo valdymo sistemą. Be to tikimasi, kad šis žingsnis dar labiau sustiprins įmonės pranašumą transporto priemonių komponentų srityje. Tai liečia ir elektromobilių baterijų bei gretimų produktų, tokių kaip energijos kaupimo sistemų ir energijos valdymo sprendimų, kūrimą ir tiekimą.

„Tikimasi, kad elektromobilių įkrovimo rinka sparčiai augs dėl didėjančios ekologiškesnių transporto priemonių paklausos“, – teigė „LG Electronics Business Solutions Company“ vyresnysis viceprezidentas Paik Ki-mun. „Naudodamiesi savo žiniomis ir patirtimi B2B sektoriuje, pasiūlysime individualiai pritaikytus integruotus transporto priemonių įkrovimo sprendimus įvairiems klientams, taip padidindami esamo verslo konkurencingumą ir užtikrindami pasirengimą ateities galimybėms.“

Dabar LG gali pasigirti visapusiška elektromobilių verslo gausa, o neseniai pradėtas elektromobilių įkrovimo sprendimų verslas prisijungė prie kitų LG priklausančių koncernų, įskaitant „LG Vehicle component Solutions (VS) Company“, „ZKW Group“ ir bendrąją įmonę „LG Magna e-Powertrain“. Šiais metais LG Pietų Korėjoje esančiame „LG Digital Park“ įrengs elektromobilių įkroviklių gamybos liniją. Be to, LG artimiausiu metu sieks teikti individualiai pritaikytus įkrovimo sprendimus įvairioms vietoms, pavyzdžiui, privatiems gyvenamiesiems namams, prekybos centrams, viešbučiams ir viešosioms įstaigoms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!