Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/82846/gelsight-plecia-pasiekiamuma-tikslinese-rinkose-per-naujas-platinimo-partnerystes/spausdinti/

„GelSight“ plečia pasiekiamumą tikslinėse rinkose per naujas platinimo partnerystes

Publikuota: 2022-05-13 12:29
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„GelSight“, taktilinio intelekto technologijos pradininkė, paskelbė pasirašiusi sutartis su keturiais naujais platinimo partneriais, kad išplėstų savo pasiekiamumą ir padidintų prekės ženklo žinomumą naujose vietovėse Europoje ir Azijoje. Nauji platinimo partneriai yra „Everest Polska“, „RMI s.r.o“, „Altair Consulting SA“, ir „E2-Holdings Pte. Ltd.“.

  • „Everest Polska“ – „Everest Polska“ jau daugiau nei 15 metų yra atsakinga už vizualinių tyrimų įrangos platinimą ir aptarnavimą Lenkijoje ir Baltijos šalyse. Įmonė rūpinsis „GelSight“ platinimu Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Vengrijoje.
  • „RMI s.r.o“ – „RMI“ tiekia mokslinius, analitinius ir bandymų instrumentus, įskaitant 2D/3D vaizdų (optinių, rentgeno spindulių, fizikinių savybių) įrangą. Bendrovė bus atsakinga už „GelSight“ platinimą Čekijoje, Slovakijoje, Kroatijoje, Slovėnijoje ir Vengrijoje.
  • „Altair Consulting SA“ – „Altair Consulting“ yra bendrovė, kuri koncentruojasi į tiksliąją mechaniką ir paviršiaus kokybės užtikrinimą 3D spausdinimo pasaulyje. Įmonė bus atsakinga už „GelSight“ platinimą Šveicarijoje ir Prancūzijoje.
  • „E2-Holdings Pte. Ltd.“ – „E2“ yra didelio našumo grafeno 2DM internetinė mažmenininkė ir įgaliotoji įvairių aukštųjų technologijų matavimo instrumentų prekinių ženklų perpardavėja. Bendrovė rūpinsis „GelSight“ platinimu Singapūre.

„GelSight“ technologiją stebime nuo 2019 metų, o bendrovei pernai pristačius antrosios kartos instrumentą „GelSight Mobile Series 2“, džiaugiamės galėdami pasirašyti platintojo Europoje sutartį, – sakė Tomaš Černohorsky, „RMI s.r.o“ generalinis direktorius. – Manome, kad ši technologija atveria naujas galimybes mums ir mūsų klientams industrijoje, teismo ekspertizės ir mokslinių tyrimų laboratorijose. „GelSight“ puikiai užpildo Čekijos, Slovakijos, Vengrijos, Slovėnijos ir Kroatijos rinkoms mūsų siūlomų instrumentų portfelio spragą.“

Rankiniu „GelSight Mobile device“ instrumentu galima atlikti detalų ir tikslų paviršiaus charakterizavimą, kuris gali gerokai padidinti našumą tiek gamybos ceche, tiek lauke. Bendrovės taktilinio jutimo technologija įrodė galinti padėti priimti greitus ir gerai dokumentais pagrįstus kokybės užtikrinimo sprendimus automobilių, aviacijos ir kosmoso, buitinės elektronikos, pridėtinės gamybos ir tiksliosios gamybos srityse. Šie nauji platinimo partneriai padės padidinti „GelSight“ pasiekiamumą šalyse, kurios vaidina svarbų vaidmenį pasaulinėje šių tikslinių pramonės šakų tiekimo grandinėje.

„Džiaugiamės galėdami glaudžiai bendradarbiauti su naujaisiais partneriais, kad atneštume taktilinio jutimo ir intelekto galią naujiems klientams ir padidintume savo prekės ženklo žinomumą svarbiose geografinėse vietovėse, – sakė Thierry Mantel, „GelSight“ verslo plėtros direktorius. – Šios partnerystės taip pat padeda kurti naujas rinkos galimybes, pavyzdžiui, tiksliojo apdirbimo srityje, ir suteikia mums prieigą prie platesnės vertės grandinės dalies mūsų pagrindinėse pramonės šakose.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!