Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/81594/gavusi-e-pinigu-paslaugu-licencija-ipf-digital-lietuvai-pristatys-nauja-produkta/spausdinti/

Gavusi e. pinigų paslaugų licenciją, „IPF Digital“ Lietuvai pristatys naują produktą

Publikuota: 2022-01-26 16:51
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Skaitmeninių finansinių paslaugų įmonę „Credit24“ valdanti „IPF Digital Lietuva“ gavo patvirtinimą, kad veikia atsakingai. Planinio patikrinimo metu neužfiksuotas nė vienas pažeidimas, o tai reiškia, kad bendrovė pateisina vartojimo kredito davėjams keliamus reikalavimus. Pasiekdama šį įvertinimą įmonė kelia sau naujus iššūkius ir veržiasi į FinTech sektorių, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Kaip rašoma išvadoje, Lietuvos bankas atliko planinį tikslinį „IPF Digital Lietuva“ patikrinimą, siekdamas įvertinti, ar bendrovės veikla atitinka vartojimo kredito davėjų teikiamas paslaugas reglamentuojančių teisės aktų reikalavimus.

„Dažnai tokių patikrinimų metu sulaukiama pastabų ar pažeidimų, kuriuos bendrovės privalo taisyti. Žinoma, nesame nustebę, bet džiaugiamės, jog mūsų veikloje jų nustatyta nebuvo. Didžiuojuosi, kad reiklumas sau, nuoseklus procesų tobulinimas ir atsakingas požiūris į reguliuotojo reikalavimus bei rekomendacijas leidžia pasiekti gerų audito rezultatų.

Siekiame būti geriausiu kredito paslaugų tiekėju visoje rinkoje. Be to, nuolat skatiname atsakingą skolinimąsi ir edukuojame auditoriją, kaip reikėtų valdyti savo finansus, jog vėliau netektų skolintis“, – teigia „IPF Digital Lietuva“ vykdomoji direktorė Rūta Mylė.

„IPF Digital“ grupė praėjusių metų pabaigoje taip pat gavo licenciją teikti mokėjimo ir e. pinigų paslaugas ir Lietuvoje, kurias jau šių metų pirmoje pusėje galės išbandyti vartotojai Lietuvoje.

„Su elektroninių pinigų įstaigos licencija klientams siūlysime naujus produktus, derinsime juos su esamomis skolinimo paslaugomis ir prisijungsime prie FinTech sektoriaus Lietuvoje. Tam, kad vartotojai galėtų lanksčiau, patogiau ir saugiau valdyti savo kasdienius finansus skaitmeninėje erdvėje, jau netrukus pristatysime mobiliąją piniginę su „Creditea“ prekės ženklu. Šis produktas jau sėkmingai veikia Latvijoje, o netrukus jį išmėgins ir Lietuvos bei Estijos vartotojai“, – pasakoja „IPF Digital“ grupės generalinis direktorius Povilas Girčys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!