Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/81261/realme-uzfiksavo-dar-viena-ispudinga-rezultata/spausdinti/

„Realme“ užfiksavo dar vieną įspūdingą rezultatą

Publikuota: 2021-12-31 21:09
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Naujai pasirodžiusi ataskaita atskleidė įdomios informacijos apie 5G „Android“ išmaniųjų telefonų rinką. Pastaruoju metu segmentas smarkiai išaugo, o „Realme“ užėmė greičiausiai augančio prekės ženklo vietą telefonų rinkoje.

„Realme“ užfiksavo dar vieną įspūdingą rezultatą

Remiantis „Counterpoint Research“ ataskaita, šis Kinijos išmaniųjų telefonų prekės ženklas trečiąjį šių metų ketvirtį išaugo net 831 proc. Didelį šuolį lėmė puikūs pardavimų rezultatai tokiuose dideliuose regionuose kaip Indija, Kinija ir Europa. „Counterpoint“ pridūrė, kad prekės ženklas netgi sugebėjo aplenkti rinką, jo 5G išmaniųjų telefonų pardavimai pamečiui išaugo 831 proc., o tai yra daug daugiau nei pasaulinis 121 proc. telefonų rinkos augimo vidurkis.

Varunas Mishra, „Counterpoint“ vyresnysis direktorius, pažymėjo, kad „stipri kelių kanalų strategija ir platus 5G telefonų pasiūlos portfelis įvairių kainų diapazonuose padėjo „Realme“ augti greičiausiai pasaulyje“. Panašiai teigė ir išmaniųjų telefonų gamintojos generalinis direktorius ir įkūrėjas Sky Li: „mūsų tikslas yra padėti mažiausiai 100 milijonų jaunuolių visame pasaulyje mėgautis 5G technologijos teikiamais privalumais, kurių esmė yra 5G ryšį palaikantys išmanieji telefonai“.

„Realme“ užfiksavo dar vieną įspūdingą rezultatą
„Realme“ užfiksavo dar vieną įspūdingą rezultatą

Šiuo metu bendrovė taip pat yra penkta pagal dydį „Android“ išmaniųjų telefonų gamintoja pasaulyje. Kitaip tariant, bendras jos augimas taip pat gali būti siejamas su dideliu dėmesiu, skiriamu 5G technologijai. „Realme“ daug investavo į 5G išmaniųjų telefonų tyrimus ir plėtrą, taip pat siekdama diversifikuoti savo siūlomų produktų liniją. Taigi, nepaisant to, kad „Realme“ yra jauna įmonė, palyginti su kai kuriais konkurenciniais technologijų milžinais, kol kas ji yra rimčiausia telefonų gamintoja ir pardavėja, 2021 m. antrąjį ketvirtį „Realme“ pavyko įgyti net 15,5 procento bendrą 5G ryšį palaikančių telefonų pasaulinės rinkos dalį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!