Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/80573/alter-domus-stiprindama-pozicijas-europoje-atidare-biura-vilniuje/spausdinti/

„Alter Domus“, stiprindama pozicijas Europoje, atidarė biurą Vilniuje

Publikuota: 2021-11-10 15:25
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Viena didžiausių pasaulyje privačių finansinių paslaugų grupė „Alter Domus“ Vilniuje atidarė biurą. Tai trečiasis bendrovės regioninis veiklos centras Europoje, kiti du įsikūrę Maltoje ir Airijoje. Per trejus metus Lietuvoje „Alter Domus“ planuoja įdarbinti iš viso 300 darbuotojų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Biuras Vilniuje prisidės prie pasaulinių „Alter Domus“ įmonių valdymo ir investicinio turto paslaugų centrų veiklos, sulaukus priežiūros institucijų patvirtinimo. Naujas centras taip pat atliks žmogiškųjų išteklių valdymo, projektų įgyvendinimo ir technologijų vystymo funkcijas. Technologijų vystymas yra esminė „Alter Domus“ skaitmenizavimo strategijos dalis ir apima tokias sritis kaip programinės įrangos, tinklo ir infrastruktūros, saugumo priemonių kūrimas, sistemų inžinerija, kokybės ir vartotojų patirties valdymas bei kitas.

„Alter Domus“ Lietuvoje aktyviai ieško įvairaus profilio darbuotojų, pavyzdžiui, korporatyvinių ir fondų apskaitos specialistų, IT profesionalų, taip pat atitikties ir mokesčių teisininkų, kurie dirbs su klientais Europoje ir JAV.

Pasak už įmonės veiklos operacijas Europoje atsakingos vadovės Heather Crowley-Kerr, Vilniuje „Alter Domus“ investuoja tikėdamiesi išplėsti paslaugų geografiją, jų spektrą ir kokybę bei pritraukti aukščiausių klientų aptarnavimo standartų siekiančius talentus.

„Vilniuje mes randame daug stiprių finansų, apskaitos ir technologijų srities specialistų, kurie prisideda prie „Alter Domus“ produktų bei paslaugų vystymo. Galimybė pritraukti šiuos išsilavinusius, patyrusius ar neseniai mokslus baigusius specialistus leidžia mums tvirtinti, kad Lietuva yra puikus „Alter Domus“ pasirinkimas patikimam, į rezultatus orientuotam centrui“, – teigia H. Crowley-Kerr.

Anot „Alter Domus Lietuva“ vadovės Sharon Browne, vos per penkis mėnesius įmonės komanda Vilniuje išaugo iki 70 žmonių.

„Atidarydami centrą Vilniuje sutikome ir dirbome su fantastiškais vietos partneriais, kurie padėjo mums įsikurti šiame ambicingame ir augančiame mieste. Neabejoju, kad Lietuvos komanda prisidės prie visos „Alter Domus“ grupės augimo, nesvarbu, kokioje srityje žmonės dirbtų – klientų aptarnavimo, turto administravimo, žmogiškųjų išteklių ar technologijų. Jie išsiskiria geru išsilavinimu ir kalbų žiniomis, dėl to galime rasti tinkamus žmones pačioms įvairiosioms pozicijoms”, – sako Sh. Browne.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!