Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/80279/nothing-sutare-del-bendradarbiavimo-su-qualcomm/spausdinti/

„Nothing“ sutarė dėl bendradarbiavimo su „Qualcomm“

Publikuota: 2021-10-19 16:36
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Šiemet didžiausią šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“ paskelbė, jog bendradarbiaus su mobilių mikroprocesorių gamintoja „Qualcomm Technologies Inc.“ bei būsimuose įrenginiuose naudos jos ilgą laiką vystoma „Snapdragon“ platformą. Taip pat „Nothing“ neslėpė, jog pritraukė dar $50mln. A serijos investicijų iš strateginių bei privačių investuotojų. Visas šis finansavimas keliaus tiesiai į „Nothing“ tyrimų ir produktų vystymo skyrių, ruošiantis kompanijos įsiliejimui į platesnį produktų kategorijų spektrą.

„Nothing“ sutarė dėl bendradarbiavimo su „Qualcomm“

Londone įsikūrusios kompanijos pradininkas ir generalinis direktorius Carlas Pei, taip pat atsakingas už „OnePlus“ įkūrimą 2014-aisiais, džiaugiasi pirmojo „Nothing“ produkto – „ear (1)“ belaidžių ausinių – sėkme. Verslininkas teigia, jog ši sėkmė yra įrodymas, jog net šiais laikais rinkoje yra erdvės atsirasti naujai kompanijai ir „sujaukti nūdienos vienodumo jūrą“. C.Pei neatskleidė, kokių produktų galime tikėtis iš kompanijos ateityje, tačiau žinome viena – visi jie bus lengvai prieinami ir puikiai atrodantys.

„Vientisumas yra mūsų aukščiausias tikslas siekiant išpildyti viziją ateities, kurioje panaikinamos visos kliūtys tarp žmonių ir technologijų. Nekantraujame bendradarbiauti su „Qualcomm“ bei savo strateginiais investuotojais siekiant tolesnio „Nothing“ augimo“, – teigė C.Pei.

„Qualcomm Europe“ prezidentas Enrico Salvatori sako, jog noriai padės „Nothing“ įgyvendinti išsikeltus tikslus ir sukurti naują technologinių objektų ekosistemą – „Apjungdami „Snapdragon“ mobiliųjų platformų galią ir našumą su 5G ryšio palaikymu įvairiose produktų kategorijose, mes skatiname inovatyvių produktų, suteiksiančių vartotojams labiau įtraukiančias patirtis, vystymą.“

„Nothing“ sukėlė nemenką šurmulį technologijų srityje šią vasarą, pristatydama savo pirmąjį produktą, „ear (1)“ ausines – tai objektas, kurį giria tiek vartotojai, tiek ekspertai dėl unikalios stilistikos ir neįtikėtino funkcionalumo savo kainos kategorijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!