Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/79684/busnex-pleciasi-i-lenkijos-rinka-pristatydama-seres-elektromobilius/spausdinti/

„Busnex“ plečiasi į Lenkijos rinką pristatydama „SERES“ elektromobilius

Publikuota: 2021-09-08 10:33
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Elektra varomų transporto priemonių ir jų infrastruktūros tiekėjas „Busnex“ plečia savo veiklą ir užtikrintai žengia į Lenkijos elektromobilių rinką. Įmonė kaimyninei valstybei pristato Lietuvoje jau žinomus aukštos kokybės elektra varomus „SERES 3“ automobilių modelius.

„Busnex“ plečiasi į Lenkijos rinką pristatydama „SERES“ elektromobilius

Anot „Busnex“ vadovo Simono Ramanausko, plėtra į Lenkiją buvo ilgai planuotas įmonės augimo žingsnis. „Daug žadantys „SERES“ pardavimų rezultatai bei didelis susidomėjimas Lietuvoje ir Estijoje pastūmėjo mus žengti dar didesnį žingsnį ir plėstis į Lenkiją. Ši rinka mums yra itin patraukli ne tik dėl savo dydžio, bet ir dėl sparčiai augančio visuomenės susidomėjimo elektra varomomis transporto priemonėmis.“

„Busnex“ kaimyninė rinka nėra visiškai nauja. Vilniuje įsikūrusi įmonė taip pat yra oficialus didžiausios pasaulyje Kinijos autobusų gamintojos „Yutong“ atstovas Baltijos šalyse bei Lenkijoje ir pastarajai šiemet jau pristatė 15 vnt „Yutong“ elektrinių autobusų.

S. Ramanausko teigimu, šiuo metu įmonė jau turi virš 1000 „SERES 3“ elektromobilių užsakymų Europos rinkai. „Manome, kad tai ganėtinai įspūdingas skaičius rinkos naujokui. Tikimės, kad patikimų partnerių dėka, šį skaičių vien Lenkijos rinkoje per metus galėsime padidinti dar 400 „SERES 3“ elektromobilių“, – teigė Simonas.

Lietuvoje „SERES 3“ elektromobilis pristatytas buvo dar pavasario pradžioje. „Nuo pat pirmų dienų susilaukėme didelio vairuotojų susidomėjimo. Vairuotojai iš Baltijos šalių ypatingą dėmesį skiria kokybei, todėl elektromobilis jau spėjo atrasti savo nišą tarp kitų gerai žinomų prekių žeklų. Neabejojame, kad didelį populiarumą lėmė patrauklus dizainas bei puikus kokybės ir kainos santykis“, – teigė Simonas.

Vasaros pradžioje įmonė „SERES“ prekės ženklą pristatė ir Estijos vairuotojams. „Vos pristatyti naujieji elektromobiliai susilaukė teigiamo žiniasklaidos bei klientų dėmesio. Estijoje dirbame su patikimais partneriais „Nordauto“ bei šiuo metu aktyviai ieškome partnerių, norinčių su „SERES“ elektromobiliais dirbti ir Latvijoje“, – sakė „Busnex“ vadovas.

Įmonės teigimu, matydami teigiamus elektromobilių pardavimų rezultatus bei vis augantį susidomėjimą tvariu transportu, dar šiemet Europai planuoja pristatyti aukštesnės klasės „SERES SF5“ elektromobilį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!