Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/79062/revolut-jau-galima-prekiauti-53-kriptovaliutomis/spausdinti/

„Revolut“ jau galima prekiauti 53 kriptovaliutomis

Publikuota: 2021-07-22 11:58
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Finansų platforma „Revolut“ savo programėlėje išplėtė kriptovaliutų pasiūlymą iki 53 kriptovaliutų. Per pastaruosius du mėnesius, kiekvieną antradienį, kriptovaliutų prekybos paslaugą siūlanti įmonė „Revolut Ltd“ programėlėje pristatė iš viso 32 naujas kriptovaliutas, paskutinės programėlę papildė „Marketplace“ (MANA, CHZ), „Web 3.0“ (ANKR, NU) and „DeFi“ (AMP) kriptovaliutos.

„Revolut“ jau galima prekiauti 53 kriptovaliutomis

Bendrovė galimybę pirkti ir parduoti kriptovaliutas klientams pristatė 2017 m. Šiuo metu platformoje galima prekiauti šiomis kriptovaliutomis: „Network“: ATOM, NKN, MATIC, ALGO, CELO, DOT, ICP ir SOL; „Oracle“: BAND, LINK ir TRB; „Meme“: DOGE; „DeFi“: AAVE, COMP, CRV, SUSHI, 1INCH, MIR, KNC, KEEP ir AMP;„Marketplace“: OGN, BAT, ENJ, MANA ir CHZ; L2: SKL ir CTSI; „Storage“: STORJ ir RLC; „Web 3.0“: ANKR ir NU.

„Vis daugiau klientų iš finansinių paslaugų teikėjų tikisi galimybės investuoti į kriptovaliutas. Tai dar viena priemonė investicijų portfelyje, kuria kartu su akcijomis, auksu ir sidabru, „Revolut“ programėlės vartotojai naudojasi norėdami išsaugoti ir užauginti savo finansinį turtą. Kuriame finansinę superprogramėlę ir norime klientams teikti tas finansines paslaugas, kurias galime pasiūlyti 10x greičiau, 10x paprasčiau, 10x saugiau arba 10x pigiau. Tikime, kad galime klientui suteikti galimybę paprasčiau ir saugiau prekiauti kriptovaliutomis“, – teigia „Revolut Ltd“ kriptovaliutų vadovas Edas Cooperis.

Per pastaruosius metus susidomėjimas kriptovaliutų paslaugomis sparčiai auga visame pasaulyje. „Bitcoin“, „Ethereum“, XRP ir neseniai pridėta ADA yra populiariausios platformos kriptovaliutos.

„Revolut“ primena savo klientams, kad investuoti į kriptovaliutas yra rizikinga, jų kainos gali greitai kisti. „Revolut“ tiki kriptovaliutų plėtra, bet pripažįsta, kad ši investavimo priemonė yra tinkama ne visiems, todėl įmonė skatina savo klientus prieš perkant ar parduodant pasidomėti nepriklausomų šaltinių informacija, suprasti kriptovaliutų skirtumus, taip pat atsižvelgti į jų asmenines aplinkybes perkant ar parduodant kriptovaliutas. Prekiaujant kriptovaliutomis rizikuojama kapitalu, investicijų vertė gali labai greitai sumažėti ar padidėti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!