Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/77696/realme-ateina-i-baltijos-saliu-rinka/spausdinti/

„Realme“ ateina į Baltijos šalių rinką

Publikuota: 2021-04-14 15:19
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Sparčiausiai augantis išmaniųjų telefonų prekių ženklas „Realme“ ateina į Baltijos šalių rinką ir siūlo tris naujus telefonų modelius: „Realme c11“, „c15“ ir „Realme 7 5G“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Šio prekių ženklo telefonai, turintys daugiau kaip 75 milijonus naudotojų visame pasaulyje, pelnė klientų pasitikėjimą savo kokybe, dizainu ir prieinama kaina. Pagrindinė prekių ženklo auditorija yra jauni žmonės, kuriems itin svarbios naujausios technologijos už protingą kainą.

Įmonė „Realme“ įkurta 2018 m. ir jau per pirmuosius keturis gyvavimo mėnesius ji visame pasaulyje įgijo daugiau nei milijoną išmaniųjų telefonų naudotojų. 2020 metų spalį naudotojų skaičius viršijo 75 milijonus 40 pasaulio šalių. Būdama tarp TOP 7 pasaulinių išmaniųjų telefonų prekių ženklų, „Realme“ dėl savo spartaus augimo yra žinoma kaip didžiausia konkurentė iki šiol rinkoje populiariausiam biudžetinių telefonų prekių ženklui „Xiaomi“.

„Realme“ gamina ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir išmaniąsias apyrankes bei aksesuarus. Negana to, šiemet „Realme“ pradeda televizorių ir išmaniųjų laikrodžių gamybos darbus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!