Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/7727/naujos-super-agento-canon-misijos/spausdinti/

Naujos „super“ agento „Canon“ misijos

Publikuota: 2007-04-24 10:02
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Canon

2007 m. pavasarį nacionalinių televizijos kanalų eteriuose pasirodė ir dar pasirodys nauji „Canon“ reklaminiai klipai, kuriuose vaidina įžymi aktorė Jekaterina Guseva. Kiekvienas klipas skirtas atskirai „Canon" produkcijos grupei ir nufilmuotas kaip trumpas filmas su intriga, kulminacija ir pabaiga. Aktorė Jekaterina Guseva atliks kvapą gniaužiančias ir pavojingas misijas, o jai padės „Canon“ technika.

„Reklaminiuose klipuose Jekaterinos sukurtas įvaizdis puikiai atspindi „Canon“ prekinio ženklo novatoriškumą ir šiuolaikiškumą“, – kalbėjo ryšių su visuomene ir medija planavimo vadovė Sabina Sabirova–Bristou. „Mes norime parodyti, kad kiekvienas, naudojantis „Canon“ techniką, gali pasijusti „super“ agentu, ginkluotu naujausiais gaminiais, kurie niekada nepaves ir padės atlikti pačias sudėtingiausias užduotis.“

Dviejų ankstesnių ir naujų klipų režisierius Endis Morachanas pagarsėjęs savo darbais su tokiais muzikantais kaip Madonna, George Michael, grupėmis „AC/DC“, „Aerosmith“, o taip pat žymia reklamine „Diesel“ kampanija. „Leisdami reklaminių klipų seriją, kurią vienija bendra stilistika ir tema, mes stengėmės suintriguoti žiūrovą, išlaikyti jo dėmesį, kad šis su nekantrumu lauktų kito reklaminio klipo“ – pridūrė ponia Sabirova–Bristou.

Kiekviena istorija eteryje suksis mėnesį laiko. Nuo balandžio iki birželio planuojama parodyti tris naujas istorijas. Reklaminė kampanija vyks Rusijoje, Ukrainoje, Kazachstane, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Televizija pasirinkta pagrindiniu naujos reklaminės kampanijos kanalu, norint apimti maksimalų regionų skaičių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!