Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/77158/oneplus-ir-hasselblad-uzmezga-ilgalaike-partneryste/spausdinti/

„OnePlus“ ir „Hasselblad“ užmezga ilgalaikę partnerystę

Publikuota: 2021-03-08 17:20
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šiandien pasaulinis technologijų prekės ženklas „OnePlus“ oficialiai paskelbė trejų metų partnerystę su legendiniu kamerų gamintoju „Hasselblad“, siekdamas kartu sukurti naujos kartos išmaniųjų telefonų kamerų sistemas būsimiems „OnePlus“ aukščiausios klasės įrenginiams. Abi kompanijos jau bendradarbiavo dėl atnaujintos kamerų sistemos – „Hasselblad Camera for Mobile“ – naujajai „OnePlus 9“ serijai, kuri bus pristatyta visam pasauliui kovo 23 d., rašoma pranešime žiniasklaidai.

Be to, „OnePlus“ paskelbė apie savo planus per ateinančius trejus metus investuoti daugiau nei 150 milijonų JAV dolerių, kad toliau plėtotų savo mobiliųjų vaizdų kūrimo galimybes ir toliau siektų geriausios patirties su išmaniųjų telefonų kameromis vartotojams.

„OnePlus“ visada teikė pirmenybę aukščiausios kokybės vartotojo patirčiai. Nuo 2021 m. kartu dedame pastangas pagerinti išmaniųjų telefonų kameras savo naudotojams, pasitelkdami tikrai legendinio partnerio „Hasselblad“ patirtį, – teigia „OnePlus“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Pete'as Lau. – Turėdamas aukščiausios klasės „OnePlus“ aparatinę ir kompiuterinę fotografiją bei turtingas „Hasselblad“ estetines žinias tradicinėje fotografijoje, esu įsitikinęs, kad „OnePlus 9“ serija bus didelis šuolis į priekį pristatant aukščiausios kokybės kamerą.“

„Hasselblad“ tiki vaizdų galia ir mūsų misija yra toliau plėsti vaizdo technologijų ribas. Atsižvelgdama į tai, „Hasselblad“ yra pasiryžusi dirbti kartu su novatoriška įmone „OnePlus“, kuri pasižymi ta pačia vizija ir aistra technologijoms. Bendradarbiaudami su „OnePlus“, tikimės, kad „Hasselblad“ ikonišką dizainą ir išskirtinę vaizdo kokybę atiduosime į didesnio rato žmonių rankas ir pasidalinsime savo aistra neįtikėtinam fotografavimui“, – sako „Hasselblad“ viceprezidentas Jon Diele.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!