Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/77090/lietuvisko-revolut-bank-pletra-paslaugas-siulys-dar-desimtyje-europos-saliu/spausdinti/

Lietuviško „Revolut Bank“ plėtra: paslaugas siūlys dar dešimtyje Europos šalių

Publikuota: 2021-03-04 17:47
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Specializuoto banko licenciją turintis „Revolut Bank“ pradėjo aktyvią plėtrą Centrinės ir Rytų Europos regione pasiūlydamas indėlių draudimu apdraustas sąskaitas klientams Bulgarijoje, Estijoje, Graikijoje, Kipre, Kroatijoje, Latvijoje, Maltoje, Rumunijoje, Slovakijoje ir Slovėnijoje. Banko klientais tapti pasirinkę pasaulinės finansų platformos „Revolut“ vartotojai ateityje galės naudotis ir kitomis bankinėmis paslaugomis, kurias „Revolut Bank“ ketina palaipsniui plėsti visame regione, rašoma pranešime.

Sparčiai augančio banko atstovai įsitikinę, kad indėlių sąskaitos kartu su kitomis „Revolut“ programėlėje teikiamomis paslaugomis suteiks klientams dar efektyvesnę savo finansų kontrolę, daugiau vertės ir saugumo lyginant su tradiciniais bankais.

„Banko paslaugas klientams jau teikėme Lietuvoje ir Lenkijoje, o dabar žengiame platesnį žingsnį į dešimt naujų rinkų. Banko plėtra leis auginti klientų pasitikėjimą visame regione bei ateityje jiems pristatyti ir daugiau novatoriškų paslaugų“, – sako „Revolut Bank“ vadovas Virgilijus Mirkės.

„Skaitmeninės ekonomikos kuriama pridėtinė vertė ir reikšmė nuolat auga. „Revolut Bank“ – puikus šio proceso pavyzdys. Džiaugiamės matydami, kad mūsų asociacijos nariai siūlo modernius finansų tvarkymo sprendimus vis daugiau klientų“, – teigia dr. Eivilė Čipkutė, Lietuvos bankų asociacijos prezidentė.

Europos centrinis bankas specializuoto banko licenciją „Revolut Bank“ suteikė Lietuvos banko teikimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!