Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/77006/nauju-iphone-12-isleidimo-velavimas-buvo-naudingas-kompanijai-apple/spausdinti/

Naujų „iPhone 12“ išleidimo vėlavimas buvo naudingas kompanijai „Apple“

Publikuota: 2021-02-28 13:22
Tematika: Verslo naujienos
Aut. teisės: ©Techsmart.lt
Inf. šaltinis: Techsmart.lt

„Counterpoint Research“ analitikai teigia, kad naujų „iPhone 12“ išleidimo vėlavimas buvo naudingas kompanijai „Apple“. Priminsime, kad 2020 metais bendrovė išmaniuosius telefonus „iPhone 12“ išleido spalio mėnesį, o ne rugsėjį, kaip įprasta.

Naujų „iPhone 12“ išleidimo vėlavimas buvo naudingas kompanijai „Apple“

Analitikai mano, kad jei „Apple“ būtų laiku išleidusi naują „iPhone 12“ liniją , bendrovės finansiniai rezultatai 2020 metais siektų prastesnius rodiklius.

„Counterpoint Research“ ataskaitoje daugiausia dėmesio buvo skiriama išmaniųjų telefonų pardavimų sumažėjimui Europoje. Kritimas buvo 14 % didesnis, palyginti su 2019 metais. Pastebima, kad kompanijos „Apple“, tai beveik nepaveikė. Bendrovės pardavimai sumažėjo tik 4 %.

Pasak analitikų, pavėluotas „iPhone 12“ išleidimas, dar labiau didino „iPhone 11“ ir „iPhone SE“ pardavimus. Šių išmaniųjų telefonų modelių pardavimų rodikliai buvo stabilūs visus metus. Be to, vėlavimas paskatino dar didesnį pirkėjų susidomėjimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!