Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/76905/atidaryta-nauja-garmin-gamykla-europoje/spausdinti/

Atidaryta nauja „Garmin“ gamykla Europoje

Publikuota: 2021-02-23 09:13
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vasario 22 dieną, „Garmin“ pranešė apie naujos gamyklos atidarymą Europoje – Vroclave (Lenkijoje). Moderni gamykla ir logistikos centras aptarnaus automobilių gamintojus Europoje ir siūlys inovatyvią automobilių OEM (originalią įrangą) ir elektronikos technologijas.

Atidaryta nauja „Garmin“ gamykla Europoje

BREEAM sertifikuotas, beveik 30 000 kvadratinių metrų ploto gamybos ir logistikos centras skirtas transporto priemonių informacinėms bei pramoginėms sistemoms ir kitai automobilių elektronikai gaminti ir pristatyti. Nauja gamykla Lenkijoje leis įmonei sparčiau ir efektyviau aptarnauti klientus visoje Europoje – greičiau pristatyti prekes bei efektyviau plėtoti automobilių gamybą regione.

„Arti automagistralių, oro uosto įsikūręs ir kokybiškos darbo jėgos potencialą turintis Vroclavas yra puiki vieta pirmajai „Garmin“ gamyklai, kurios dėmesys skiriamas būtent mūsų klientams automobilių gamintojams Europoje aptarnauti“, pabrėžia Seanas Biddlecombe‘as, „Garmin“ EMEA vykdomasis direktorius. Jis taip pat sako, kad: „Prieš atidarant Vroclavo gamyklą, „Garmin“ atliko išsamius tyrimus regione ir norėtų padėkoti vietinei bei regioninei vadovybei bei SEGRO nekilnojamojo turto plėtotojams už partnerystę ir paramą statybų bei dokumentų rengimo metu.“

Jau šių metų pirmojoje pusėje „Garmin“ pradės gamybos proceso patikrą ir logistinės bei prekių pristatymo veiklos organizavimą. Pirmųjų transporto priemonių sistemų, pagamintų naujoje gamykloje, tikimasi 2022 metais. Šiuo metu bendrovė atsirenka naujosios gamyklos darbuotojus – inžinierius, technikus ir montavimo operatorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!