Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/76649/ikea-kartu-su-asus-gamins-neitiketinus-produktus/spausdinti/

IKEA kartu su „Asus“ gamins neįtikėtinus produktus

Publikuota: 2021-02-10 13:32
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Personalizuoti sprendimai žaidimų gerbėjams tampa vis populiaresni, o kartu auga ne tik paklausa, tačiau ir pasiūla. Tai nesunku pastebėti ne tik žvelgiant į išmaniuosius telefonus, tačiau ir į daugelį kitokių produktų. Pavyzdžiui, Taivano bendrovė „Asus“ yra pristačiusi atskirą produktų liniją, kuri žinoma kaip „Republic of Gamers“ arba tiesiog ROG. Ir dabar gamintojas turi dar vieną puikią naujieną.

IKEA kartu su „Asus“ gamins neįtikėtinus produktus

Pranešama, jog „Asus“ susitarė dėl bendradarbiavimo su baldų gamintoja IKEA. Sutelkią savo jėgas, šios kompanijos pasiūlys specialiai žaidimų bendruomenei skirtus baldus bei įvairius aksesuarus, kurie turėtų pritraukti daugelį žaidimų fanatų dėmesį. Naujieji produktai jau yra prieinami Kinijos rinkoje, o visai netrukus turėtų pasirodyti ir tarptautinėje rinkoje.

Naujoji produktų linija suskirstyta į šešias kategorijas, o pagrindinis dėmesys yra skiriamas stacionarių kompiuterių savininkams. Naujosios kategorijos yra pažymėtos šiais pavadinimais - HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UPPSPEL ir LÅNESPELARE. Ypatingas dėmesys buvo skirtas UPPSPEL linijai, kuri sukurta būtent IKEA bendradarbiavimo su „Asus ROG“ pagrindu.

Pastarąją produktų seriją sudarys tokie baldai kaip stalai, kėdės, specialūs stalčiai, kavos puodelių laikikliai, specialios pagalvės kaklui, specialūs laidų laikikliai, šviesos ir gausybė kitų produktų. Kaip jau minėjome, šie produktai yra prieinami Kinijos rinkoje, o mūsų šalies rinką turėtų pasiekti spalio mėnesį. Teigiama, kad visi žaidimų gerbėjams skirti produktai sukurti panaudojant abiejų kompanijų sukauptą patirtį ir pastebėjimus, todėl produktai turėtų sulaukti gausybės teigiamų įvertinimų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!