Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/75118/xiaomi-pratese-partneryste-su-itin-svarbiu-partneriu/spausdinti/

„Xiaomi“ pratęsė partnerystę su itin svarbiu partneriu

Publikuota: 2020-10-22 13:56
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“ gamina daugybę įvairiausių išmaniųjų produktų, o kai kurių jų gamyba patikėta ir ištikimiems partneriams. Vienas didžiausių šios įmonės kompanionų – „Huami“. Šio gamintojo pavadinimas neturėtų būti naujiena tiems, kurie domisi „Xiaomi“ produkcija, o bene žinomiausias jų gaminamas įrenginys – „Mi Band“ serijos apyrankės.

„Xiaomi“ pratęsė partnerystę su itin svarbiu partneriu

Prieš kelias dienas, šios dvi kompanijos, sėkmingai pratęsė savo partnerystę. Kaip skelbiama „Huami Corporation“ puslapyje, abi įmonės susitarė dėl naujos, trejų metų, partnerystės, kuri turėtų tęstis iki 2023 metų. Niekam ne paslaptis, kad toks susitarimas yra itin svarbus ir „Xiaomi“ vadovams, nes būtent „Huami“ yra vienas svarbiausių partnerių ir ganėtinai didelė kinų milžinės ekosistemos dalis.

Negana to, abi šalys pasiekė susitarimą dėl bendro darbo kuriant dirbtinio intelekto lustus, o taip pat ir įvairias mikroschemas, kurios būtų skirtos išmaniesiems dėvimiems įrenginiams. Įdomu ir tai, jog toks susitarimas su „Xiaomi“ pasiektas praėjus vos dvejiems mėnesiams po to, kai „Huami“ paskelbė apie naująjį finansų direktorių. Leon Cheng Dengas šioje įmonėje pakeitė Davidą Cui, o jo naujosios pareigos įsigaliojo nuo spalio 1 dienos.

Primename, kad praėjusiais metais „Huami“ sugebėjo parduoti 42,3 mln. dėvimųjų įrenginių, o iš jų net 26 proc. sudaro produktai, kurie buvo gaminami su „Xiaomi“ prekiniu ženklu. Tai tik dar kartą patvirtina šių dviejų įmonių svarbą viena kitai. Kaip jau minėjome, populiariausias „Huami“ gaminamas produktas su „Xiaomi“ logotipu yra „Mi Band“ serijos išmaniosios apyrankės, kurios yra itin populiarios ne tik Kinijoje, tačiau ir Europoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!