Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/74230/nvidia-gali-arm-nupirkti-vos-pasibaigus-vasarai/spausdinti/

NVIDIA gali ARM nupirkti vos pasibaigus vasarai

Publikuota: 2020-08-23 13:50
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Apie NVIDIA planus įsigyti ARM buvo daug kalbėta. Naujausia informacija rodo, kad susitarimas bus baigtas labai greitai ir pasibaigus vasarai apie tai bus pranešta oficialiai.

NVIDIA gali ARM nupirkti vos pasibaigus vasarai

Vis dėlto liko vienas didelis klausimas: kodėl parduodama ARM? „Softbank“ įsigijo įmonę tik prieš ketverius metus už milžiniškus 32 milijardus dolerių, tačiau, kaip atrodo, jie sumokėjo šiek tiek daugiau už ARM nei rinkos kaina, ir jiems tai buvo didžiulė investicija. „Arm Holdings“ generalinis direktorius Tudora Brown kalbėjosi su „Financial Times“ ir teigė, kad „SoftBank“ per daug investavo į ARM. Todėl dabar įmonė nenori didelių investicijų, to rezultatas yra nepatenkinami finansiniai rezultatai.

„Bloomberg“ dabar nurodo, kad „Softbank“ ir NVIDIA derybos jau yra labai pažengusios, sandoris galėtų būti baigtas vos pasibaigus vasarai. Tačiau iki pat šiol nėra aišku ar NVIDIA tikrai galės įsigyti ARM. Teigiama, kad „Softbank“ iš NVIDIA už ARM prašo 40 mlrd. svarų, o tai yra maždaug 52,62 mlrd. JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!