Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/74180/ar-ea-access-ir-origin-access-sujungimas-atnes-realios-naudos/spausdinti/

Ar „EA Access“ ir „Origin Access“ sujungimas atneš realios naudos?

Publikuota: 2020-08-17 14:46
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Jau kurį laiką yra paprastinami santykiai tarp įvairių žaidimų pardavimo platformų. Vadinamasis „crossplay“ jau kurį laiką egzistuoja, ypač populiariuose žaidimuose. Ši galimybė palengvina žaidėjų bendravimą ir bendrą laiko leidimą internetinėje erdvėje. Viena iš gamintojų „EA“ jau kurį laiką aktyviai bendradarbiauja ir kelia savo projektus į visokias kompiuterines platformas, tokias kaip „Nintendo store“ ir pan.

Ar „EA Access“ ir „Origin Access“ sujungimas atneš realios naudos?

Dar visai nesenai „EA Access“ pasirodė „Steam“ platformoje su pažadu, kad nauja programa su mėnesiniu mokesčiu yra pakeliui. Tačiau „EA“ nusprendė savo dvejas platformas „EA Access“ ir „Origin Access“ sujungti į vieną bendrą programą. Kompanijos atstovai teigia, kad nuo rugpjūčio 18 bendra platforma vadinsis „EA Play“.

Bendroje programoje bus apjungtos abejos jos pirmtakės. Prenumeratoriams bus suteikiama ta pati galimybė naudotis „EA“ žaidimų biblioteka ir taip pat gauti naujų projektų „demo“ versijas ir taip pat ten gauti 10 procentų nuolaidą visiems pirkiniams. Tuo pačiu „Origin Access Premier“, kurioje yra labai daug nemokamų vaizdo žaidimų nuo šiol vadinsis „EA Play Pro“. Laikui bėgant, įmonė planuoja pridėti daug naujų žaidimų ir naujų funkcijų, tokių kaip „in-game challenges“ ir vadinamųjų mėnesinių „drop‘ų“. Žinoma tai priklausys nuo žaidimo tipo, tačiau kai kuriuose bus galima gauti „Ultimate Team Packs“, skirtų „FIFA“ franšizei bei įvairių kosmetinių pagražinimų žaidimams.

Tačiau čia išlenda vadinamoji tikroji „EA“: vartotojams reikės pirkti atskiras prenumeratas skirtingoms platformoms, jeigu jie norės pilnai išnaudoti jos galimybes. Pavyzdžiui, jeigu norėsite panaudoti kompiuterinėje versijoje gautus kosmetinius pagražinimus konsolėje, jums taip pat reikės jai atskiros prenumeratos.

Taigi viskas ant „popieriaus“ skamba gražiai: bus apjungtos dvejos gamintojo platformos į vieną, tačiau vartotojai negalės pilnai mėgautis jos teikiamais privalumais, nebent bus pasiryžę mokėti papildomai. Na čia tikrai mums visiems puikiai pažįstama „EA“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!