Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/73975/netflix-atotrukis-nuo-konkurentu-milziniskas-platforma-pasieke-ispudinga-riba/spausdinti/

„Netflix“ atotrūkis nuo konkurentų milžiniškas, platforma pasiekė įspūdingą ribą

Publikuota: 2020-07-31 07:01
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kaip parodė Lietuvos radijo ir televizijos komisijos inicijuotas ir atliktas tyrimas, užsakomosios visuomenės informavimo audiovizualinėmis priemonėmis paslaugų platformos „Netflix“ populiarumas Lietuvoje nuolatos auga. Populiarumas auga ne tik mūsų šalyje, tačiau ir visame pasaulyje, o tai puikiai iliustruoja naujausias „Netflix“ pasiekimas.

„Netflix“ atotrūkis nuo konkurentų milžiniškas, platforma pasiekė įspūdingą ribą

„Android“ telefonuose esančioje „Google Play“ parduotuvėje šios platformos parsisiuntimų skaičius pasiekė įspūdingą ribą – 1 mlrd. atsisiuntimų. Tiesa, į šią statistiką patenka ir tie atvejai, kai programėlė jau būna įdiegta į telefoną gamintojo, tačiau nepaisant to, rezultatai vis tiek atrodo įspūdingai.

Dar įspūdingiau toks skaičius atrodo, kuomet lyginame su kitomis analogiškomis programėlėmis. Antroje vietoje pagal parsiuntimus – „Amazon Prime“ su 100-500 mln. atsisiuntimų. Trečioje vietoje rikiuojasi „Hulu“ su 50-100 mln., o toliau seka „HBA GO“, kuri patenka į daugiau nei 5 mln. instaliacijų turinčių aplikacijų kategoriją.

Kalbant apie vaizdo transliavimo platformų populiarumą, vertėtų paminėti ir naująją „Disney+“, kuri šiuo metu turi pasiekusi 10 mln. instaliacijų ribą. Tiesa, ši programėlė yra prieinama ribotame kiekyje rinkų, o taip pat tai yra viena naujausių tokio tipo platformų, kuri savo pirmąjį gimtadienį švęs lapkričio mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!