Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/73233/tiktok-populiarumas-ir-toliau-auga-programeles-geguzes-menesio-statistika-privers-issizioti/spausdinti/

„TikTok“ populiarumas ir toliau auga: programėlės gegužės mėnesio statistika privers išsižioti

Publikuota: 2020-06-06 16:19
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dar visai neseniai socialinio tinklo „TikTok“ programėlė buvo mažai kam žinoma, tačiau per pastaruosius metus jos populiarumas išaugo neįtikėtinais tempais. 2019 metų pabaigoje aplikacija perkopė 1,5 mlrd. atsisiuntimų ribą, o rezultatai pirmojo šių metų ketvirčio metu buvo dar įspūdingesni ir per šį periodą pasiekė 315 mln. atsiuntimų ribą.

„TikTok“ populiarumas ir toliau auga: programėlės gegužės mėnesio statistika privers išsižioti

Internete pasirodė ir gegužės mėnesio statistika, kuri rodo ir toliau augantį „TikTok“ populiarumą. Kaip skelbia „Sensor Tower“, trumpais vaizdo įrašais dalintis skirta programėlė buvo atsisiųsta net 111,9 mln. kartų. Įdomu tai, jog praėjusiais metais, analogišku metu, buvo pasiekti dvigubai prastesni rezultatai nei dabar. Kartu su šia informacija paaiškėjo ir šalys, kuriose „TikTok“ sulaukia daugiausiai dėmesio.

Nesunku būtų nuspėti, jog Indija yra labai svarbi rinka tokio tipo programėlei, o jos populiarumas čia – neįtikėtinas. Remiantis naujausia informacija šios šalies gyventojų atsisiuntimai sudarė 20 proc. visų gegužės mėnesio parsisiuntimų. Verta paminėti ir tai, jog „TikTok“ buvo populiariausia „Android“ programėlė praėjusį mėnesį, o „iOS“ platformoje nusileido tik internetinių konferencijų aplikacijai „Zoom“.

„TikTok“ – sparčiai populiarėjanti mobiliųjų vaizdo įrašų platforma. Koronaviruso pandemija smarkiai prisidėjo prie dar įspūdingesnio šios aplikacijos augimo, o jai konkurentus jau ruošia „YouTube“ bei „Facebook“. „NBC“ duotame interviu „Facebook“ vykdomoji direktorė Sheryl Sandberg komentavo socialinių platformų karą, siekiant pritraukti auditorijos. Apie „TikTok“ ji pasisakė taip: „Technologijų pasaulyje mes varžomės dėl kiekvienos jūsų dėmesio minutės. Kiekvieną dieną, kai mano vaikai į rankas paima telefoną, jie įsijungia „TikTok“.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!