Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/73159/promethean-pranesa-apie-nauja-platinimo-partneri-rytu-europoje/spausdinti/

„Promethean“ praneša apie naują platinimo partnerį Rytų Europoje

Publikuota: 2020-06-01 14:59
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

asaulio mastu veikianti švietimo technologijų bendrovė „Promethean“ pasirinko audiovizualinių, švietimo ir informacinių technologijų įmonę UAB „Lantelis“ naująja savo produkcijos platintoja Lietuvoje. Ši partnerystė pradėjo galioti 2020 m. balandžio 1 d. ir padės naujiems „ActivPanel® Elements™ Series“ interaktiviems ekranamsgeriau įsitvirtinti rinkoje, sustiprins „Promethean“ kanalo tinklą ir galiausiai suteiks bendrovei galimybę užtikrinti ilgalaikį augimą.

Mokytojas klasėje naudoja „Promethean“ „ActivPanel“ elementų seriją. Gamintojo nuotr.
Mokytojas klasėje naudoja „Promethean“ „ActivPanel“ elementų seriją.
Gamintojo nuotr.

Įmonė „Lantel“ perima platinimą iš žinomos „Promethean“ partnerės UAB „Šviesa“, kuri su „Promethean“ glaudžiai bei sėkmingai bendradarbiavo 12 metų. Kadangi UAB „Šviesa“ neseniai pakeitė strategiją ir nutarė susikoncentruoti į pagrindinę savo veiklos kryptį – leidybą, „Promethean“ teko šiame regione ieškoti naujo platintojo, kuris padėtų sėkmingai toliau pristatyti gamintojo produkciją.

UAB „Šviesa“ pardavimo vadovas Gytis Česnuitis paaiškino: „UAB „Šviesa“ ir „Promethean“ drauge augo daugiau nei dešimtmetį, ir ši partnerystė buvo labai naudinga abiems šalims. „Promethean“ gamina kokybiškus gaminius ir su ja malonu bendradarbiauti. Be to, bendrovė savo partneriams kiekviename žingsnyje teikia naudingą pagalbą. Linkime įmonei „Lantel“ sėkmingo bendradarbiavimo su „Promethean“ ir tikimės, kad interaktyvių ekranų „ActivPanel“ padėtis mūsų rinkoje stiprės.“

„Promethean“ pasirinko įmonę „Lantel“ atsižvelgdama į jos ilgalaikę patirtį švietimo sektoriuje ir įkurtą kanalo tinklą, taip pat į įmonės sugebėjimą sklandžiai perimti platinimą pasitelkiant turimus sandėliavimo ir logistikos pajėgumus. Dėl besiplečiančio interaktyvių ekranų asortimento ir pasinaudodama savo tinklo valdymo bei audiovizualinių sprendimų srities patirtimi, įmonė „Lantel“ yra tobula kandidatė teikti į rinką Promethean „ActivPanel“ interaktyvius ekranus.

„Promethean“ Rytų ir Pietryčių Europos padalinio vadovė Andrea Sibilio pakomentavo: „Užmegzdami ryšius su įmone „Lantel“ parodome, kad esame pasiryžę stiprinti „Promethean“ padėtį Rytų ir vidurio Europoje ir konkrečiai Lietuvoje. Siekiant užtikrinti verslo augimą ateityje, nepaprastai svarbu turėti stiprų kanalo tinklą, tam pasirinkus tinkamą partnerį, o „Lantel“ turima patirtis padės plačiau ir efektyviau pristatyti „ActivPanel“ interaktyviųjų ekranų asortimentą vis labiau susiliejančioje audiovizualinių ir informacinių technologijų rinkoje. „Lantel“ visapusiškai padės bendrovei „Promethean“ skatindama „ActivPanel“ interaktyviųjų ekranų pardavimą šiame regione, o mes tikimės sėkmingai plėsti savo verslą drauge ir stiprinti mūsų abiejų padėtį rinkoje.“

Įmonės „Lantel“ komercijos direktorius Mindaugas Pozingis teigia: „Lantel“ partnerystė su „Promethean“ atvers mums galimybę išplėsti turimą interaktyvių ekranų asortimentą – tam bus naudingas „Promethean“ prekės ženklo žinomumas. Ši galimybė dirbti drauge su pasaulinės K-12 interaktyvių ekranų rinkos lydere yra unikali. Didžiuojamės galėdami prisijungti prie augančio „Promethean“ partnerių tinklo. Parama, kurią siūlo „Promethean“, pranoksta visus lūkesčius ir ja naudodamiesi galėsime efektyviai skatinti „ActivPanel“ interaktyvių ekranųpardavimą bei padėti Lietuvos švietimui turėti geriausius produktus pasaulyje bei užtikrinti aukščiausią ugdymo kokybę.

„Lantelis“ savo sandėliuose turi visus „Promethean ActivPanel Elements Series“ asortimento gaminius, kurie paruošti paskirstyti pasitelkiant įmonės platintojų tinklą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!