Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/73118/vakaruose-prasideda-huawei-saulelydis/spausdinti/

Vakaruose prasideda „Huawei“ saulėlydis?

Publikuota: 2020-05-28 15:49
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Darius Verbickas
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Šiemet „Oppo“ ruošiasi išsiplėsti Europos rinkoje. Kompanija jau išleido kelis įrenginius senajame žemyne ​​ir dabar žengia svarbų žingsnį siekdama didesnio populiarumo.

Didžiausias „Huawei“ konkurentas Kinijoje naudojasi nepalankia varžovo situacija Europoje. Neseniai „Oppo“ paskelbė apie naują partnerystę su „Vodafone“ septyniose Europos šalyse. Operatorius siūlys kai kuriuos „Oppo“ telefonus, palaikančius 5G ryšį.

© Gamintojo nuotr.
© Gamintojo nuotr.

Šio susitarimo dalyvės – Jungtinė Karalystė, Vokietija, Nyderlandai, Ispanija, Portugalija, Rumunija ir Turkija. Šiose šalyse klientai galės įsigyti „Oppo“ telefonų internetu ir fizinėse mažmeninės prekybos parduotuvėse.

Europoje „Oppo“ siūlys įsigyti A serijos, „Reno“ serijos ir neseniai išleistus „Find X2“ ir „X2 Pro“ telefonus.

Primename, kad praėjusiais metais Jungtinėje Karalystėje „Vodafone“ buvo priversta atsisakyti bendradarbiavimo su „Huawei“ dėl kompanijai taikomų sankcijų. Tačiau dabar telekomunikacijų operatorius rado dar vieną Kinijos išmaniųjų telefonų gamintoją, pakeisiantį augančią 5G išmaniųjų telefonų paklausą.

Verta paminėti, kad kai kuriose „Vodafone“ svetainėse nėra jokios informacijos apie šį sandorį. Manoma, kad jis bus paskelbtas atskirai kiekvienoje šalyje artimiausiu laiku.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!