Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/72935/satalia-uzbaige-imoniu-sujungimo-projekta/spausdinti/

„Satalia“ užbaigė įmonių sujungimo projektą

Publikuota: 2020-05-14 18:19
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Didžiosios Britanijos dirbtinio intelekto ir duomenų mokslo kompanija „Satalia“ šiemet užbaigė 2019 m. pavasarį įsigytos Kauno programavimo paslaugų įmonės „Data Dog“ (dabar – UAB „Satalia Lithuania“) integravimo į organizaciją procesus, rašoma pranešime žiniasklaidai. Bendrovės teigimu, dviejų įmonių jungimasis daugeliui kolegų reiškia naujoves, stresą ir pokyčius, tad šio proceso metu įgyta patirtis žmogiškųjų išteklių valdymo, komunikacijos bei kitose srityse praverčia ir neeilinėmis šiandienos aplinkybėmis.

Prieš metus Didžiosios Britanijos kompanija „Satalia“ daugiau kaip 40 programuotojų, duomenų mokslininkų, projektų vadovų ir kitų specialistų vienijančią Kauno bendrovę įsigijo po daugiau kaip 5 metus trukusios partnerystės kartu plėtojant sistemas ir nuosavus produktus tarptautinėms mažmeninės prekybos, svetingumo, nekilnojamojo turto, profesinių paslaugų ir kitų sektorių bendrovėms. Abi įmonės jau oficialiai užbaigė procesų, žmogiškųjų išteklių, komunikacijos, kultūros ir kitų sričių integracijos projektą, o Domas Janickas, „Satalia Lithuania“ vadovas, pasakoja, kad dviejų bendrovių tapimas viena organizacija lėmė daugybę pokyčių ir naujų procesų. Jie pasiteisina ne tik vykdant veiklą tarptautinėje organizacijoje, bet ir nenumatyto COVID-19 protrūkio metu.

Šiandienos įvykių akivaizdoje jis kitoms įmonėms pataria skirti laiko nuotolinio darbo politikai sukurti, į šią procedūrą įtraukiant ne tik vadovų grandį, bet ir išklausant ir atsižvelgiant į darbuotojų poreikius bei idėjas, darbo tarybos pasiūlymus. Nors greitesnis sprendimas būtų leisti darbuotojams pasirinkti ir naudotis jiems labiausiai patinkančiais įrankiais ir metodais, sklandesnę ir tvaresnę veiklą ilgainiui gali lemti tik vieninga ir oficiali tvarka, bet priimta bendru sutarimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!