Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/72756/lietuviu-startuolio-tasker-pletrai-450-tukst-euru-investicija/spausdinti/

Lietuvių startuolio „Tasker“ plėtrai – 450 tūkst. Eurų investicija

Publikuota: 2020-04-30 13:37
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuotoliniu būdu dirbančių inžinierių ir montuotojų kasdienių užduočių valdymo startuolis „Tasker“ paskelbė pritraukęs 450 tūkst. Eurų investiciją. Ją suteikė rizikos kapitalo fondas „Open Circle Capital“ ir „iTo“, o bendra investicijų suma pirminiame investavimo etape jau pasiekė 750 tūkst. Eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Lietuvių startuolio „Tasker“ plėtrai – 450 tūkst. Eurų investicija

„Tasker“ komanda kuria programinę įrangą, automatizuojančią ir į skaitmeninę erdvę perkeliančią užduočių delegavimą, maršrutų planavimą, pinigų surinkimą, skaitliukų valdymą ir daugybę kitų funkcijų, kurias naudoja įmonės, savo paslaugas teikiančios skirtinguose klientų objektuose ir vietovėse.

Pasak „Tasker“ direktoriaus Arūno Eitučio, pritraukta naujausia 450 tūkst. Eur investicija bus skirta plėtrai į Vakarų Europos rinkas. „Plėtrą jau esame pradėję: žinome, kaip užsienio rinkose veikia mūsų konkurentai, kokie yra jų sprendimų rezultatai, kas yra mūsų potencialūs klientai bei ką jie daro, spręsdami savo inžinierių valdymo procesus. Baltijos šalyse mums jau sekasi puikiai ir jose esame lyderiai, tačiau norime plėstis toliau“, – pasakoja A. Eitutis.

2018-ųjų pabaigoje gauta 300 tūkst. Eur finansinė injekcija buvo panaudota komandos, kuri dirba su įvairiomis užsienio rinkomis, formavimui, produkto pritaikymui naujoms rinkoms, o nauja investicija bus skiriama pardavimų komandos ir partnerių tinklo formavimui Vakarų Europos rinkose ir aktyvesnei plėtrai ten.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!