Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/72449/amazon-nori-zengti-i-zaidimu-rinka-kuriama-zaidimu-transliavimo-platforma/spausdinti/

„Amazon“ nori žengti į žaidimų rinką: kuriama žaidimų transliavimo platforma

Publikuota: 2020-04-07 14:51
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Žaidimų transliavimo platformos įgauna vis didesnį populiarumą, o tai skatina didžiausias kompanijas galvoti ir apie savuosius sprendimus. Savąsias platformas jau yra pristačiusi „Google“, kuri praėjusiais metais pristatė „Google Stadia“, o visai neseniai analogą pademonstravo ir „Nvidia“, kuri pademonstravo „GeForce Now“.

„Amazon“ nori žengti į žaidimų rinką: kuriama žaidimų transliavimo platforma

Prieš šių kompanijų ketina prisijungti ir „Amazon“, kuri svarsto galimybę išbandyti savo jėgas žaidimų rinkoje. Įdomus faktas yra ir tai, jog ši JAV technologijų kompanija dar nuo 2014 metų dirba prie „Crucible“ žaidimo. Kartu su juo įmonės atstovai ketina pristatyti ir dar vieną naują produktą – tai „New World“ žaidimą.

Abu šie „Amazon“ žaidimai turėjo būti pristatyti dar praėjusį mėnesį, tačiau dėl koronaviruso protrūkio jų išleidimas buvo nukeltas į gegužės mėnesį. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku ir tai ar „Amazon“ su naujais žaidimais ketina pristatyti ir savo žaidimų transliavimo platformą. Tikėtina, kad pastaroji turėtų būti žinoma kaip „Project Temp“.

Pranešama ir apie tai, jog „Amazon“ ganėtinai glaudžiai bendradarbiauja su „Twitch“. Šios partnerystės tikslas yra plėtoti interaktyvius žaidimus, kurie patrauktų žaidimų transliacijomis užsiimančius asmenis. Toks bendradarbiavimas gali būti itin naudingas „Amazon“, nes tai atvertų galimybes tokiu būdu populiarinti savo žaidimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!