Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/72253/revolut-zengia-i-jav/spausdinti/

„Revolut“ žengia į JAV

Publikuota: 2020-03-25 18:16
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nepaisydama pasaulinės koronaviruso pandemijos, finansinių technologijų (fintech) kompanija „Revolut“ tęsia šiemet numatytą plėtrą, rašoma pranešime žiniasklaidai. Neseniai pusės milijardo JAV dolerių investiciją pritraukusi bendrovė pradeda veiklą Jungtinėse Valstijose. Tai užtikrins galimybę atlikti nemokamas pinigų perlaidas tarp Lietuvos ir JAV, nepaisant kilusios krizės ir žmonių judėjimo suvaržymų.

Daugiau kaip 10 mln. vartotojų Europoje ir Jungtinėje Karalystėje turinti fintech bendrovė JAV vartotojams pristatė savo „Financial Super App“ programėlę bei debeto kortelę. Pernai apie plėtrą už Atlanto svarstyti ėmęs „Revolut“ sulaukė dešimčių tūkstančių JAV vartotojų dėmesio. Be to, dalis iš 2 tūkst. kompanijos darbuotojų jau šiandien dirba Niujorko ir San Francisko padaliniuose.

Pagrindinis nuo 2015 m. veikiančios kompanijos produktas – mobilioji programėlė, kuria galima tvarkyti visus svarbiausius finansinius klausimus. Parsisiuntę ją į „iOS“ ar „Android“ išmanųjį telefoną, JAV vartotojai galės per kelias minutes sukurti savo paskyrą, patvirtinti tapatybę ir naudotis visais jos privalumais.

Patvirtinti vartotojai gaus autentiškus paskyros duomenis, kuriuos galės naudoti mokėjimams atlikti bei atlyginimui gauti. Programėlė vartotojams leis atidžiai sekti savo pajamas ir išlaidas. Vartotojai gaus momentinius pranešimus apie atliktus mokėjimus, galės įvertinti kiek lėšų išleidžia restoranams, pirkiniams ir transportui. Programėlėje galima nustatyti ir atskirų kategorijų mėnesio biudžetą. Dėl tiesioginio depozito galimybės, atlyginimas „Revolut“ vartotojus pasieks iki dviejų dienų anksčiau.

Bendradarbiaudamas su „Metropolitan Commercial Bank“, „Revolut“ užtikrina, kad visi indėliai iki 250 tūkst. JAV dolerių bus apdrausti Federalinės indėlių draudimo kompanijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!