Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/71580/vienisi-zmones-tinder-kurejams-sukrove-ispudinga-pelna/spausdinti/

Vieniši žmonės „Tinder“ kūrėjams sukrovė įspūdingą pelną

Publikuota: 2020-02-06 17:53
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Žilvinas Degutis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Tinder“ uždirba labai daug pinigų iš vienišų žmonių visame pasaulyje. Paskutinėje 2019 metų pajamų ataskaitoje „Match Group“ atskleidė, kad „Tinder“ praėjusiais metais uždirbo 1,2 milijardo dolerių pajamų, dar labiau patvirtindama, kad ši pažinčių programų bendrovei yra vertingiausia teikiama paslauga.

Praėjusiais metais „Match“ uždirbo 2,1 milijardo dolerių, t.y. „Tinder“ sudaro šiek tiek daugiau nei pusę visų pajamų. Bendrovė, kuriai taip pat priklauso „Hinge“, „OkCupid“ ir „Match.com“, taip pat teigė, kad „Tinder“ vidutinis abonentų skaičius 2019 m. ketvirtąjį ketvirtį siekė 5,9 mln., o tai yra, palyginus su ankstesniais metais, net 36% daugiau vartotojų.

Vieniši žmonės „Tinder“ kūrėjams sukrovė įspūdingą pelną
Vieniši žmonės „Tinder“ kūrėjams sukrovė įspūdingą pelną

„Tinder“ programėlėje parduoda prenumeratas, kuriose vartotojams siūloma lengvatų, įskaitant neribotą perbraukimą ir padidintą jų profilio matomumą aplinkinių vartotojų tarpe. Neatsisakyta ir komercinių skelbimų, kurie retkarčiais pasirodo perbraukimų metu.

Nenuostabu, kad „Tinder“ yra didžiausia pinigų generuotoja „Match“ kompanijai, tačiau stebina tai, kad jos abonentų skaičius ir toliau auga. „Match“ taip pat daug dėmesio skiria produkto plėtrai bei kitų jos prekės ženklų reklamai. Pavyzdžiui, Indijoje ragina naudoti „OkCupid“, ketina ir toliau plėstis Turkijoje, Izraelyje. Vieniši žmonės niekur nedingsta, kaip ir perbraukimai programėlėse, tad „Tinder“ yra buvo, yra ir bus puikus įrankis uždirbti pinigus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!