Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/71420/garso-irenginiai-mes-issuki-ismaniesiems-telefonams-ausiniu-pardavimai-vysis-telefonu-pardavimu-rezultatus/spausdinti/

Garso įrenginiai mes iššūkį išmaniesiems telefonams – ausinių pardavimai vysis telefonų pardavimų rezultatus

Publikuota: 2020-01-27 10:18
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų įrenginių kiekis rinkoje nuolatos auga, o neabejotinai populiariausias jų – telefonai. Tačiau greta jų nuolat auga ir kiti išmanieji įrenginiai – tokie kaip kolonėlės, laikrodžiai, kompiuteriai ar ausinės.

Naujausia informacija, kurią pateikia tyrimų agentūra „Canalys“, rodo, kad iki 2023 metų išmaniųjų įrenginių pardavimai pasieks 3 mlrd. vienetų ribą. Palyginimui, 2019 metais tokių prietaisų buvo parduota maždaug 2,4 mlrd. Pranešama, kad pusę visų įrenginių sudarys išmanieji telefonai, o kompiuterių ir planšečių pardavimai ir toliau mažės.

Garso įrenginiai mes iššūkį išmaniesiems telefonams – ausinių pardavimai vysis telefonų pardavimų rezultatus

Po išmaniųjų telefonų, pagal pardavimus, turėtų rikiuotis išmanieji garso įrenginiai. Į šią kategoriją patenka belaidės ausinės, belaidžiai ausinukai ir panašūs produktai. Tikimasi, kad šių produktų bus parduota maždaug 726 mln. vienetų. Pranešama ir tai, jog šiemet turėtų būti parduota 490 mln. garso įrenginių, o tai yra 32,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Trečioje pozicijoje rasime dar vieną garso įrenginių kategoriją. Tačiau šiuo atveju kalba vyksta apie kiek didesnius produktus – išmaniąsias kolonėles. Tokių produktų vien šiemet tikimasi, kad bus parduota daugiau nei 150 mln. vienetų.

Garso įrenginiai mes iššūkį išmaniesiems telefonams – ausinių pardavimai vysis telefonų pardavimų rezultatus

Dar įdomiau atrodo „Canalys“ pateikiama vaizdinė informacija, kurioje palyginama kiek įvairių produktų bus parduota kartu su 100 vienetų išmaniųjų telefonų. Kaip galite matyti, tokiu atveju bus parduodamas 8 planšetės, 13 kolonėlių, 14 dėvimų įrenginių, 16 kompiuterių ir net 48 asmeninių garso įrenginių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!