Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/71185/2020-m-sausyje-aga-pakeis-pavadinima-i-linde/spausdinti/

2020 m. sausyje „AGA“ pakeis pavadinimą į „Linde“

Publikuota: 2020-01-08 16:07
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

2020 m. sausyje bendrovė „AGA“ pakeis pavadinimą į „Linde“. 2000 m. bendrovė „AGA“ tapo „Linde“ grupės nare. Grupėje „AGA“ yra Šiaurės Europos regionas, kuris apima visas Šiaurės Europos ir Baltijos šalis.

„Priėmėme sprendimą pakeisti bendrovės pavadinimą iš „AGA“ į „Linde“. Esame įsitikinę, kad mūsų klientai ir toliau vertins „AGA“ ir mūsų darbuotojus už tai, kokias vertybes iki šiol atstovavome, o nuo šiol atstovausime „Linde“ – inovatyvumą, pasitikėjimą ir saugumą. Pernai, susijungusi su JAV bendrove „Praxair“, „Linde“ tapo pasauline pramoninių ir medicininių dujų sektoriaus lydere su daugiau kaip 80 000 darbuotojų bei klientais daugiau kaip 100 pasaulio šalių. Nuo šiol „AGA“ taip pat yra gerai matoma šios didelės šeimos narė“, – sako „AGA“ verslo prezidentas Jan Ellringmann.

„AGA“ prekės ženklu ir toliau bus žymimi bendrovės gazuoto vandens produktai, taip pat propano ir suvirinimo produktai.

„Mes labai gerbiame vertybes ir tradicijas, kurias nuo 1904 m. atstovauja „AGA“ prekės ženklas. Todėl išlaikysime „AGA“ prekės ženklą gazuoto vandens, propano ir suvirinimo produktų kategorijose. Šie produktai užima tvirtas pozicijas vartotojų ir pramonės klientų segmentuose, kur jie reiškia kokybę, patikimumą ir aukštą aptarnavimo kokybę“, – sako „AGA“ pardavimo ir rinkodaros vadovas Olof Källgren.

Bendrovės pavadinimas formaliai bus pakeistas 2020 m. sausį. Įvairios technikos ir kito turto – sunkvežimių, aptarnavimo transporto priemonių, įmonių, klientų talpyklų, biurų ir pan. – apipavidalinimas bus atitinkamai pakeistas pereinamuoju laikotarpiu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!