Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/71003/facebook-isleido-70-mln-euru-naujam-pirkiniui/spausdinti/

„Facebook“ išleido 70 mln. eurų naujam pirkiniui

Publikuota: 2019-12-20 17:31
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Žilvinas Degutis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Socialinio tinklo kompanija „Facebook“ patvirtino, jog plečiant savo žaidimų paslaugas įsigijo Ispanijos startuolį „PlayGiga“, kuris teikia debesijos žaidimų paslaugą Europoje bei kai kuriose Vidurio Rytų šalyse. Nors technikos milžinas neatskleidė įsigijimo sąlygų, verslo dienraštis „Cinco Días“ pranešė, kad sandoris „Facebook“ kainavo 70 milijonų eurų.

„Facebook“ išleido 70 mln. eurų naujam pirkiniui

„PlayGiga“ savo tinklalapyje taip pat paskelbė pranešimą, kuriame užsimenama apie socialinio tinklo įsigijimo tikslą. „Mes tęsiame savo žaidimus debesų žaidimų srityje, dabar turėdami naują misiją“, – rašoma jame. Tai gali reikšti, kad korporacija toliau dirbs prie debesų žaidimų paslaugos ir tai bus „PlayGiga“ pagrindinis tikslas.

„Facebook“ gali panaudoti tai, ką išmoko iš seniau įsigytos „Instant Games“ ir pritaikyti tai naujoje kompanijoje arba apjungti abiejų įmonių žinias sukuriant kažką naujo. „Instant Games“, sukurta 2016 m., suteikia vartotojams prieigą prie žaidimų visuose įrenginiuose neatsisiunčiant jų, tačiau siūlomi tik HTML5 variantai. Tikėkimės, kad tinkama debesijos žaidimų paslauga leis „Facebook“ pasiūlyti įvairesnių ir kokybiškesnių žaidimų ateityje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!