Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/70875/webhelp-isigijo-programines-irangos-sprendimu-eksperta-pitechplus/spausdinti/

„Webhelp“ įsigijo programinės įrangos sprendimų ekspertą „PitechPlus“

Publikuota: 2019-12-11 14:26
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Webhelp“ grupė paskelbė įsigijusi programinės įrangos sprendimų paslaugas teikiančią Rumunijos bendrovę „PitechPlus“. Pardavimų, rinkodaros, mokėjimų valdymo ir kitų paslaugų perkėlimą (angl. outsourcing) klientams siūlanti įmonių grupė taip siekia sustiprinti savo pozicijas dirbtinio intelekto ir procesų automatizavimo srityse.

„PitechPlus“ didžiausioms Europos kompanijoms siūlo įvairių sričių procesų skaitmeninimo sprendimus: automobilių, turizmo, viešojo administravimo, internetinių žaidimų ir kt.

Šis sandoris – „Webhelp“ grupės strategijos dalis. „Sprendimas sujungti kompetencijas „Webhelp“ grupei padės teikti sparčiai skaitmenizuojamos rinkos poreikius atitinkančias paslaugas. „PitechPlus“ patirtis prisidės kuriant naujovišką, konkurencingą programinės įrangos metodologiją ir leis geriau patenkinti augančius vartotojų poreikius“, – teigia Janas Noblotas, „Webhelp“ grupės vyriausiasis technologijų vadovas.

Anot „Webhelp“ atstovų, 250 patyrusių „PitechPlus“ programų kūrimo ir valdymo ekspertų grupei suteiks daugiau žinių apie technologijų paslaugų vystymą tokiose srityse kaip balso ir duomenų analizė ar mobiliųjų programų kūrimas. Bendradarbiavimas kompanijoms padės pažinti naujas rinkas ir suteiks galimybę į programinės įrangos sprendimus integruoti dirbtinį intelektą bei automatinį mokymąsi (angl. machine learning).

„PitechPlus“ generalinis direktorius Bogdanas Herea teigia, kad šis sandoris – itin naudingas žingsnis verslui.

„Mums tai puiki proga ūgtelėti ir žengti pirmyn. Sujungę savo žinias, metodus ir darbuotojų gebėjimus, kursime konkurencingus pasiūlymus ir pritrauksime naujų klientų. Galimybė prisijungti prie tarptautinio verslo komandos mums itin naudinga, juolab kad „Webhelp“ ir „PitechPlus“ vertybės ir darbo kultūra puikiai sutampa“, – sako B. Herea.

„PitechPlus“ vadovybė nesikeis – įkūrėjas B. Herea ir toliau vadovaus kompanijai, kurios būstinė yra Kluže-Napokoje, Rumunijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!