Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/70693/kauno-aukstuju-technologiju-kompanija-no-magic-europe-planuoja-spartu-augima/spausdinti/

Kauno aukštųjų technologijų kompanija „No Magic Europe“ planuoja spartų augimą

Publikuota: 2019-11-27 15:50
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Inovacijų kūrimo rinkos senbuviai, Kaune veikiantys UAB „No Magic Europe“ ruošiasi intensyvaus augimo laikotarpiui ir kraustosi į naujas, aukščiausius erdvės, patogumo ir prestižo reikalavimus atitinkančias patalpas – verslo centrą „Prime Biurai“ Savanorių prospekte. Beveik 2 000 kv. m. plote ne tik patogiai dirbs šimtas esamų įmonės darbuotojų, bet ir suplanuota erdvė numatomam artimiausių metų augimui – didėjant pardavimams, įmonė per 2020-tuosius planuoja įdarbinti dar apie 20 įvairių sričių specialistų, ra6oma pranešime žiniasklaidai.

Jau daugiau kaip dvidešimtmetį veikiantys sudėtingų IT sprendimų kūrėjai „No Magic“ prieš pusantrų metų tapo antros pagal dydį Europoje technologijų kompanijos „Dassault Systemes“ dalimi: ši Prancūzijos milžinė yra programinės įrangos kūrimo lyderė, kurioje dirba 20 tūkstančių žmonių visame pasaulyje. „Dassault Systemes“ kuriami sprendimai transformuoja ištisas industrijas, iš pagrindų pakeisdami produktų kūrybos, gamybos ir palaikymo modelius. Iš viso grupė dirba su daugiau kaip 220 tūkstančių verslo klientų iš įvairių industrijų, daugiau kaip 140-tyje šalių.

Tuo tarpu kauniečiai „No Magic“ tapo CATiA prekės ženklo dalimi – tai ryškiausias ir pelningiausias iš dvylikos „Dassault Systemes“ valdomų ženklų, o Kaune veikiantis produktų kūrimo skyrius (R&D) taps trečiuoju pagal dydį centru po prancūziškojo ir indiškojo.

Plėtros ir kartu naujų patalpų poreikį padiktavo tiek plečiamas paslaugų krepšelis ir sparti „No Magic“ integracija į „Dassault Systemes“, tiek augantys pardavimai: kompanija skaičiuoja, kad vien per šiuos 2019 metus Kauno padalinio naujų pritrauktų klientų skaičius augs apie 60 proc.

„Patalpas, kuriose dirbome pastaruosius 15 metų, išaugome tiek žmonių skaičiumi, tiek kylančiais reikalavimais kokybei ir technologijoms. Tapę prancūziškojo kapitalo įmonių grupės „Dassault Systemes“ dalimi, pradėjome dar sparčiau augti ir užsibrėžėme dar ambicingesnius planus, todėl buvo numatytos investicijos į naujas patalpas, kurios, beje, privalėjo atitikti griežtus ir preciziškus prancūzų reikalavimus,“ – pasakoja UAB „No Magic Europe“ direktorė Gitana Strazdauskė.

Pasak G. Strazdauskės, tikima, kad naujas modernus biuras taps dar vienu privalumu pritraukiant į kompaniją reikiamus talentus: „Ypač stipriai ketiname auginti produktų kūrimo padalinį, vadinasi, prie savo komandos pakviesime prisijungti programuotojus, analitikus, kokybės inžinierius ir kitus technologinio profilio specialistus. Kita vertus, neapsiribojame vien Kaunu ar Lietuva: neseniai pasamdėme du aukštos kvalifikacijos sprendimų architektus, kurie atskaitingi Lietuvoje esančiai komandai, bet patys dirba Prancūzijoje“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!