Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/70548/lietuvos-pardavejai-gali-iskart-gauti-pos-terminala/spausdinti/

Lietuvos pardavėjai gali iškart gauti POS terminalą

Publikuota: 2019-11-15 17:34
Tematika: Verslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Citadele“ yra pirmasis bankas Baltijos šalyse, teikiantis galimybę verslo savininkams gauti kortelių arba POS terminalą banke. Tai padeda pardavėjams prisitaikyti prie dinamiškos verslo aplinkos ir nedelsiant gauti svarbiausią finansinę paslaugą.

Pardavėjas, norintis priimti mokėjimo korteles, turi turėti POS terminalą. Tradiciškai, pasirašius sutartį, POS sistemų teikėjas gauna informaciją apie klientą ir adresą, kuriuo pristato ir įrengia terminalą. Paprastai šis procesas trunka nuo dviejų iki trijų darbo dienų. „Citadele“ bankas, aptarnaujantis verslo klientus, bendradarbiaudamas su partneriu „ASHBURN International“, pradėjo siūlyti pardavėjams galimybę gauti mobilųjį POS terminalą iškart banko skyriuje.

„Verslo klientai vertina galimybę iškart gauti darbui paruoštą POS terminalą. Jau sulaukėme teigiamų atsiliepimų iš pardavėjų apie šią iniciatyvą,“ – sako „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius Tokią operatyvią paslaugą pavyko įgyvendinti taikant mūsų įmonės sukurtą universalų ir lankstų mokėjimo kortelių skaitytuvų valdymo sprendimą „TransLink.iQ“.

„Citadele“ banko skyriuje pardavėjas gali iškart gauti POS terminalą, kuris bus aktyvuotas per dvi-tris valandas banko darbo valandomis. „Citadele“ banko darbuotojai organizuos mokymus, kaip įjungti ir iš naujo perleisti terminalą, kaip atšaukti sandorį, kaip išsiųsti ataskaitą, gauti pinigus ir t. t. Be to, bus pateiktos naudojimo instrukcijos.

„Citadele“ padeda verslui siekti daugiau. Mobilusis POS terminalas yra tinkamas kiekvienam klientui, priimančiam mokėjimo korteles, tačiau jį ypač įvertins mobilūs klientai, prekiaujantys ne vienoje fiksuotoje vietoje, dalyvaujantys amatų mugėse, festivaliuose ir savaitgalio parodose. Ir nauji, ir esami klientai vertina galimybę iškart gauti POS terminalą,“ – pabrėžia „Citadele“ banko kortelių ir bankomatų paslaugų vadovas Ivo Ansbergs.

Mobilieji POS terminalai yra tinkami pristatymo paslaugų teikėjams, kurjeriams, taksi bendrovėms, taip pat kavinėms ir restoranams, kurie nori pasiūlyti savo klientams galimybę atsiskaityti nepakylant nuo staliuko.

Renginių organizatoriai, kuriems POS terminalai reikalingi tik vienam kartui, taip pat gali pasinaudoti šių terminalų privalumais. „Citadele“ bankas jau turi bendradarbiavimo patirties apdorojant mokėjimus koncertuose ir festivaliuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!