Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/verslas/70463/apple-watch-netrukus-uzims-neitiketina-dali-laikrodziu-rinkos/spausdinti/

„Apple Watch“ netrukus užims neįtikėtiną dalį laikrodžių rinkos

Publikuota: 2019-11-11 13:44
Tematika: Verslo naujienos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Apple Watch“ yra neabejotinas lyderis išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Naujausios rinkos tyrimo ataskaitos duomenimis, „Apple“ pasiekė dar neregėtas aukštumas – „Apple Watch“ užima net 47,9 proc. išmaniųjų laikrodžių rinkos. Trūksta vos 2 proc. tam, jog „Apple“ atsikastų net pusę šio pyrago. Tai reikštų, jog iš visų išmaniųjų laikrodžių naudojamų visame, net pusė turi pavadinimą „Apple“.

„Apple Watch“ netrukus užims neįtikėtiną dalį laikrodžių rinkos

Prie šios sėkmės itin prisidėjo šių metų pasirodymas, kuomet „Apple Watch“ pardavimai augo net 42 procentais palyginus su tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais. Verta paminėti ir tai, jog „Samsung“ išmaniųjų laikrodžių pardavimai augo 73 procentais.

Kalbant apie išmaniuosius laikrodžius nereikėtų pamiršti ir dar vieno skambaus vardo, kuris taikosi pagriebti savo rinkos dalį – tai „Google“. Būtent „Google“ yra naujasis „Fitbit“ prekinio ženklo savininkas, kuris tik praeitas metais nukrito iš 2 vietos į 3 išmaniųjų laikrodžių top‘e. Nuo šiol „Fitbit“ vystymas, tiek technologine, tiek dizaino prasme, bus po technologijų gigantės „Google“ sparnu, o tai neabejotinai turėtų suteikti savų privalumų. Taip pat neatmetama galimybė, jog „Google Fit“ technologijos bus integruotos į „Fitbit“ įrenginius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!